Ophold: Kurhotel Skodsborg

I skal da se med i aften!

IMG_7451IMG_7451

Kan I huske at jeg har fortalt om min deltagelse i Kanal 5’s ‘Dit hjem i vores hænder’. Det kommer hele denne uge, hver aften kl. 20 på Kanal 5… Det skal I da se 🙂

Måske har I bemærket at hovedsponsoren på programmet er Queen Flowers. Pudsigt nok har jeg før brugt de blomster hjemme hos mig selv, og fortalt hvor længe de holder – de holder seriøst evigheder, og man skal nærmest gøre sig umage for at slå dem ihjel. De fåes i et hav af farver og blomster flot i mange uger. Det er faktisk nogle af de mest holdbare i verden – ja, jeg kender en der sælger dem, så er top informeret her! Blomsten hedder kalanchoe men det er den danske Queen sort man skal gå efter. Det er den I ser mange af de steder I handler i forvejen. Jeg render hvert fald hele tiden ind i dem.

Fordi mit og Dennis Knudsens program starter i aften, har Queen Flowers givet mig en sjov opgave, med at lave noget kreativt med blomsterne. Da det er Halloween, og jeg i forvejen kører tema herhjemme, fortsætter vi i samme spor. Jeg elsker sådanne udfordringer 🙂 De lyserøde og pinke nuancer er altså virkelig også flotte,  hvis ikke det lige skal være orange, som jeg har bestilt.

Jeg lavede for nylig et Halloween-hjørne med en kedel der kom røg og lys op ad. Nu har jeg plantet blomster der i, og røgen smyger sig om dem, og ud under spindelsvævet. Det er nok lidt svært at se på billedet – men det gør det! 🙂 Hvad synes I…?

I kan se mere inspiration på Queen’s Facebook HER, eller Instagram HER.

IMG_7457 IMG_7458 IMG_7459

Sponsoreret indlæg 🙂

Næste indlæg

Ophold: Kurhotel Skodsborg