Mor & datter billeder

Hjælp hvor du kan…

IMG_5579IMG_5579

Igår da Hollie Nolia og jeg sad og så morgenfjernsyn, kom den “reklame” (eller hvad man kalder det) med en lille mørk dreng, som manglede næring. Hollie går hen til skærmen rører ved den og siger “Baabyyyyy” på sådan en “nåhhhh” måde. Hun kunne godt se han ikke havde det godt, så vi sendte straks en sms til 1919 med LIV. Så støtter vi Unicef’s katastrofeberedskab med 40 kr. om måneden.

Jeg har før fortalt at vi gennem Planfadder sponsorerer en lille pige i Bukia Faso (læs tidl. indlæg her). Det koster 210 kr. pr. mdr… Og hvis man ikke lige kan undvære det, tænker jeg at man måske kan undvære de 40 kr?

Det kan man gøre HER!

Jeg vil hvert fald lige poste det, i håb om flere vil hjælpe. Det er faktisk billigere end hvad en drink koster i byen, her i weekenden 🙂 Nu er det altså ikke fordi jeg kun støtter børn i andre lande. På onsdag d. 15. laver jeg noget velgørenhed for Ronald McDonald, som handler om at skabe en tryg base for børn og deres familier, der går igennem en svær periode med sygt barn. Det skal jeg nok fortælle mere om, nu er det lige denne SMS Livredder for UNICEF jeg ønsker vi skal tænke på.

Rigtig dejlig weekend til jer! 🙂

Næste indlæg

Mor & datter billeder