Fødselsdagskagerne!!

Efterår: Mine jakker

IMG_7142IMG_7142

Jeg er vild med efterår, og jeg er vild med hygge og at pakke mig inde. Med andre ord, er jeg også vild med efterårets overtøj. Tænkte jeg ville vise jer mit udvalg fra skabet (altså… Værelset, kan sgu da ikke ha’ alt det i et skab!) 😉

Den øverste er helt ny, og fra Imitz. Den er i uld med skindærmer, og god til dage med blæst, hvor man også gerne vil kunne lyne op om halsen. Når den ikke er lynet falder den casual, og er både klassisk flot i den enkle uld, men stadig cool med skinddetaljer.

IMG_7143

Den korte grå fandt jeg i Nystrup & Øskov, og er fra Plus Fine. Den bruger jeg ret meget lige nu, og er vild med farverne, snittet og de rå lynlåse. Fed til skindleggins og jeans.

IMG_7144

Grå halvlang jakke med skinddetaljer, som er god når jeg har noget lidt længere på, eller en nederdel. Den er god til at variere looket, når jeg har flere korte jakker, og så kan jeg godt lide den ikke er for lukket i halsen. Jakken fandt jeg også i Nystrup & Øskov, og er fra mærket YAS.

IMG_7145

Min hindbærfarvede drøm, som jeg ikke kunne sove uden. Den måtte bare hjem, og det blev til en impulsiv bestilling med omgående levering hos Me & the Met. Jakken fra Ganni er nok lige i det længste til mig, da jeg er ret petite, og den er endnu alt for varm, men jeg ved bare den bliver god til det tørre kolde efterår/vintervejr, når jeg skal være lidt fin i en sort kjole og Louboutins – eller sorte skindleggins og Chanel sneaks 😉

IMG_7146

Den grå frakke her er fra sidste år, men jeg er først begyndt at bruge den nu. Det var egentlig et fejlkøb, og jeg følte den var for stor og damet. Men nu er jeg bild med den. Den er oversize med store gode lommer, og faktisk meget det der er fremme lidt nu. Både denne her og den hindbærfarvede er sådan lidt housecoat-agtige. Ja, det er åbenbart moderne, og jeg står fandme ikke tilbage for noget! 😉 Jakken er fra Moondust.

Min sorte yndlings skindjakke, er min absolutte favorit. Jeg har brugt den meget, og er vild med det rå cool look ala motorbike-chick. Jeg sætter den sammen med alt, om det er over en fin feminin kjole, jeans eller senere med en strik under. den kan egentlig alt. Jakken er fra YAS.

IMG_7148

Næste indlæg

Fødselsdagskagerne!!