Redigerede billeder: M! før/efter

Mig… Nu som designer af et tørklæde!

IMG_6850IMG_6850

Nu kan jeg endelig afsløre, at jeg har designet et tørklæde, i forbindelse med lanceringen af en ny skyllemiddelsduft fra Lenor, med duft af Topaz & Magnolia.

Det kunne jeg naturligvis ikke sige nej til. Ikke bare var det en spændende udfordring, af få frie hænder til at designe, men når nu duften er med magnolia… Så falder det jo lissom på plads 🙂 For dem der ikke ved det, så er min datter Hollie Nolia opkaldt efter magnoliablomsten. Nolia fik jeg selv godkendt som pigenavn, da hun bare skulle have et strejf af det smukke eventyrtræ.

IMG_6851

Jeg ved ikke hvordan I har det, men jeg elsker duften af nyvasket tøj. Jeg nyder at tage det ud af vaskemaskinen, og selv når det ligger på sin plads er det rart det dufter godt. Jeg har mange gange prøvet at vaske mit eget tøj uden duftende skyllemiddel, som min datters, og det er bare ikke det samme. At dufte godt og unikt, er ligesom mode og skønhed et personligt udtryk. Jeg nyder at dufte af noget, og ikke bare af ingenting. For mig er fornøjelsen ikke bare at jeg selv dufter dejligt, men at nyvasket tøj kan fornemmes i hjemmet både når det hænges op, og når det ligger på sin plads.

Det er en nem måde at dufte på i hverdagen, og faktisk holder denne nye skyllemiddel duften lige så længe som en parfume. En ny teknologi gør at duften udskilles gradvist i løbet af dagen, så den holder længere. Der er også andre skønne dufte i lanceringen – lige denne er bare min favorit.

TopazMagnolia_Germ_22

Jeg har valgt at designe tørklædet i farver som jeg selv er glad for, og som jeg mener er anvendelig til denne årstid. Den store magnoliablomst har jeg givet et grafisk udtryk, så den både er moderne kantet, og samtidig ganske feminin. Den pinke farve står så flot mod sort og grå. Jeg har valgt at opkalde tørklædet efter min datter “Nolia Love” 🙂

Håber I kan lide det! Jeg udlover snart nogle af dem i en konkurrence… Kunne I tænke jer det?

IMG_6840

Sponsoreret indlæg

 

Næste indlæg

Redigerede billeder: M! før/efter