Lækker natmad

Opfriskning af hår + nye produkter

IMG_4818.JPGIMG_4818.JPG

For nylig var jeg inde hos Signe Eflund som laver mit hår. Jeg er så glad for jeg har fået sat kløerne i hende, for uanset hvor jeg kommer, spørger folk hvordan de kommer til at sidde i hendes stol – og det er altså desværre ikke muligt. Signe er den der seje kreative type, som undervise, holder workshops og styler/makeupper på shows og til magasiner. Grunden til jeg selv sidder der er, at jeg får år tilbage mødte Signe på et photoshoot, og siden har vi hygget os sammen 🙂 Signe er genial til at farve, og har derfor også altid mange idéer… Så mange, at det første jeg får stukket i hånden når jeg kommer, er et glas champagne (også selvom det er morgen), for så er jeg bare det mere medgørlig 😉 Jeg HAR prøvet at miste alt mit taljelange hår under en afblegning engang for 100 år siden, og det giver mig stadig traumer når jeg er til frisør.

Denne gang droppede vi at lave flere lyse striber i toppen, men holde det mørkt. Det er den mørke farve mit naturlige hår er. Fik heller ikke klippet pandehår. Tror jeg kører et lidt mørkere look her til efteråret, og håber på mine pigmenter i panden aftager, så jeg ikke behøver pandehår i vinterhalvåret.

Jeg trængte også til nye produkter, og jeg må sige at jeg er MEGET vild med det her. Jeg skifter af og til produkter, fordi jeg ikke lige får det købt hjem igen, og bruger så hvad jeg har. Men når jeg bruger dette LOVE fra Davines er mit hår bare fantastisk, og det er sgu ikke noget jeg bare siger. Istedet for Moroccan oil (som også er rigtig god) prøver jeg nu denne her, og den er jeg ret hoocked på. Jeg siger jer, den lyserøde dufter sååååå dejligt 🙂

Det er shampoo og balsam i serien LOVE, hårkur i NOUNOU serien og olie – alt fra Davines som forhandles hos Signe i Wooma. Det er det der passer til mit hår, som iøvrigt er 100% mit eget.

I kan følge Signe Eflund’s blog for inspiration HER.

*Min bluse er fra Pieszak

IMG_4813.JPG

Næste indlæg

Lækker natmad