Pressemøde på nyt program

Hvis du skal ha’ ordnet bisser…

IMG_4610.JPGIMG_4610.JPG

 

Jeps, disse bisser har igen været en tur hos tandlægen. Eller, ikke dem I ser lige her, jeg skulle nemlig ha’ hevet en visdomstand ud. Jeg har altid nydt at gå til tandlæge. Duften og den der rungen i hele kraniet når de borer – det er åbenbart lige mig 🙂 Jeg har før fået fjernet visdomstænder, som gjorde siiiindsygt ondt bagefter, og mange har nærmest fortalt skrækhistorier. Tak for lort! Så da jeg kom ind til tandlægen, som i øvrigt er Godt Smil på Nørreport, var jeg sådan en smuuule træt af det. Faktisk slugte jeg lige to panodiler+to magnyler med et glas rosé champagne inden jeg tog afsted. Det hjalp lidt 😉 Men det jeg vil frem til er, at jeg havde virkelig verdens sødeste tandlæge. Jeg skal ikke udelukke at det hjalp, han var en pæn ung mulat fyr, som var enorm beroligende. Kan forestille mig de har mange tilfælde af tandlægeskræk, for skal da lige love for han guidede mig pænt igennem alt, på en god psykologisk måde… Og pludselig var den bare ude. Jeg mærkede intet, og ondt gør det faktisk heller ikke bagefter. Det bløder bare ret meget, men der er jo for fanden også et helt hul der lige skal hele. De næste par dage står på flydende kost, og ingen træning.

Vil i øvrigt lige anbefale denne Rosé champagne, den er enormt skøn, og en jeg lige måtte prøve da jeg sidst bestilte champagne hjem. Den fåes hos Lovedrinks lige her.

IMG_4615.JPG

Hvis jeg ser lidt klatøjet ud, er det fordi jeg har uglet hår og daggammel makeup. Sådan er det bare nogle dage. Mit outfit er: Shorts, Denohr / Top, fundet hos Nystrup&Øskov / Sandaler, Hermés / Taske, Chanel / Halskæde en gave.

IMG_4609.JPG

IMG_4612.JPG

 

Næste indlæg

Pressemøde på nyt program