Pamper me...

Ribena og de gode minder

IMG_6001IMG_6001

Jeg har fået tilsendt denne flaske saftevand fra Ribena, fordi de gerne vil høre om mine minder om Ribena. Jeg har i disse dage besøg af min mor og min mormor, som skal passe Hollie Nolia et par dage. Da jeg kom hjem igår, havde min mormor åbnet Ribenaflasken, og var helt glad for jeg i det hele taget havde den. Jeg fortalte om min lille opgave, og så skal jeg da lige love for jeg blev overhalet med Ribena salgstaler 🙂 Min mormor drikker altså Ribena saftevand hver eneste dag – bum! Hun fortalte en masse om at det var så godt og at det nærmest var helsekost (jeg står jo ikke lige til ansvar for hvad min mormor mener her 🙂 ), og det har de/vi åbenbart altid fået. Også da jeg var lille. Så lavede vi lige “en spand saftevand”, og hyggede os med det, alle fire generationer – og lavede et nyt minde.

Ribena har lige lanceret kampagnen #SkabGodeMinder, hvor man på Instagram kan dele sine gode minder og vinde fine præmier. Man skal bare bruge hashtagget, og @RibenaDK.

Jeg har hørt at man også kan bruge Ribena i madlavningen, pga. den dybe solbærsmag – har I nogle opskrifter? For jeg kan ikke selv lige forestille mig hvordan… Del evt. på Instagram, hvis I gerne vil vinde en af præmierne 😉

20140626-111407-40447543.jpg

 

Sponsoreret indlæg

Næste indlæg

Pamper me...