Hyggeaften coming up

Huggies får nu grønt lys…

IMG_5863IMG_5863

Jeg har en glædelig nyhed til jer 🙂

Kan I huske at jeg engang skrev om Huggies, og at jeg var stoppet med at bruge dem pga. indholdet? Nu er der altså kommet andre boller på suppen, og Huggies har fjernet de dumme kemikalier fra deres vådservietter. Fedt!! Jeg har stor respekt for at man tager ansvar og forbedrer sig, og det er dejligt at se at Huggies nu igen kan bruges til vores børns sarte numser. De er hvert fald tilbage i vores skuffe.

Det er Huggies selv der har skrevet og fortalt mig om forbedringen, og det siger egentlig meget om, at det er fedt når vi mødre står sammen og kræver det bedste for vores børn – og endnu federe, at der så bliver rettet op på det. Når nu jeg har været med til at fortælle om de dårlige ting tidligere, synes jeg også kun det er fair, at fortælle når der bliver rettet op på fejlene.

Som en fin lille sidegevinst med oplysningerne, sendte de os også nogle af deres andre produkter. Hollie Nolia har en mani med at pudse næse for tiden, så de er faktisk ret cute at have med på tur, de små Kleenex.

IMG_5864

Indlægget er lavet i samarbejde med Huggies, for at oplyse mine læsere.

Næste indlæg

Hyggeaften coming up