Lige nu...

Revyjomfruen…

20140516-103829.jpg20140516-103829.jpg

 

Jep, så har jeg været til min første revy – nogensinde! Jeg må indrømme jeg syntes det var ret morfar, og troede jeg ville kede mig. Derfor nappede jeg også lige to irish coffee (nå, ja og en kugle Eight Hour) lige inden.

Jeg er VILD med bakken!! Jeg har aldrig rigtig været vandt til at komme der. Var der måske en enkelt gang i min barndom. Kommer jo fra jylland. Det er først de seneste par år, jeg har været der nogle gange. Der er bare sådan en hyggelig stemning der – virkelig DANSK hygge. Jeg elsker lydene, duftene og alt det der tinge-ling 🙂 Og har faktisk aldrig rigtig vidst hvad det der Cirkusrevy egentlig var. Vidste heller ikke at Andreas havde været med (har var med sidste år, og har været det 3 gange). Huskede kun at jeg engang havde set ham i Live fra Bremen, hvor han lavede Jim Lyngvild 🙂

Nå, men Cirkusrevyen… Hold kæft jeg morede mig!! Det var virkelig sjovt, og super hyggeligt. Humoren var kærlig, venlig, gennemtænkt, virkelig godt skrevet og dejlig plat. Jeg er ikke så meget til stand up, fordi jeg hader måden de altid skal nedgøre andre på. Som om de bare er så satans seje, at de har ret til at træde på andre. Det bryder jeg mig ikke om. Men det her var godt.

Atmosfæren er bare speciel. Jeg var lige med ude bagved og lure. Ejkhhh hvor var det fedt. Man kunne rigtig fornemme det der skuespillerliv. Så selvom det nok ikke lige er min målgruppe, så var det altså sjovt at prøve 🙂

20140516-103837.jpg

20140516-103847.jpg

Næste indlæg

Lige nu...