Lige nu...

Revyjomfruen…

20140516-103829.jpg20140516-103829.jpg

 

Jep, så har jeg været til min første revy – nogensinde! Jeg må indrømme jeg syntes det var ret morfar, og troede jeg ville kede mig. Derfor nappede jeg også lige to irish coffee (nå, ja og en kugle Eight Hour) lige inden.

Jeg er VILD med bakken!! Jeg har aldrig rigtig været vandt til at komme der. Var der måske en enkelt gang i min barndom. Kommer jo fra jylland. Det er først de seneste par år, jeg har været der nogle gange. Der er bare sådan en hyggelig stemning der – virkelig DANSK hygge. Jeg elsker lydene, duftene og alt det der tinge-ling 🙂 Og har faktisk aldrig rigtig vidst hvad det der Cirkusrevy egentlig var. Vidste heller ikke at Andreas havde været med (har var med sidste år, og har været det 3 gange). Huskede kun at jeg engang havde set ham i Live fra Bremen, hvor han lavede Jim Lyngvild 🙂

Nå, men Cirkusrevyen… Hold kæft jeg morede mig!! Det var virkelig sjovt, og super hyggeligt. Humoren var kærlig, venlig, gennemtænkt, virkelig godt skrevet og dejlig plat. Jeg er ikke så meget til stand up, fordi jeg hader måden de altid skal nedgøre andre på. Som om de bare er så satans seje, at de har ret til at træde på andre. Det bryder jeg mig ikke om. Men det her var godt.

Atmosfæren er bare speciel. Jeg var lige med ude bagved og lure. Ejkhhh hvor var det fedt. Man kunne rigtig fornemme det der skuespillerliv. Så selvom det nok ikke lige er min målgruppe, så var det altså sjovt at prøve 🙂

20140516-103837.jpg

20140516-103847.jpg

   

11 kommentarer

 • Maria

  <3 skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt med en lækker dag – man kan virkelig mærke på skrift, at det bare var så dejlig en dag! Skønt.

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  Det er sjovt med revy. Det er jo ikke det samme som Stand up.. Men giver dig ret, de er så platte mange af dem. Det er ellers ikke mange uger siden de genudsendte Cirkusrevyen, Hvor Andreas var med. Troede jeg du havde set. Det var sjovt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det lyder helt fantastisk. Men når du skriver ‘en kugle Eight Hour’, er det så cremen, du mener. Eller mener du måske ‘en kugle after eight’? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har ikke været på Bakken i årevis. Følte mig lidt i etnisk mindretal… Måske skulle man give det en chance igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg ELSKER Cirkusrevyen. Har set det siden jeg kan huske, men har været inde og set det første gang i 2006 og ellers fast siden 2010! Og det regner jeg stærkt med at jeg bliver ved med!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

   Og jeg er kun 19 😉
   Men ellers så søg på YouTube: cirkusrevyen så kommer der en masse, med eller uden Andreas 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Lige nu...