"Vigtigt" møde i solen ;)

Glæder mig til søndag… Så er der safari!!

20130719-16141420130719-161414

Jeg glæder mig SÅ meget til på søndag! Vi er nemlig blevet inviteret i Knuthenborg Safaripark, hvor jeg aldrig har været før. Hollie Nolia har været i Zoo en enkelt gang, men det er nok et års tid siden. Så det husker hun slet ikke. Da hun var lille og skreg hele tiden, fortalte jeg hende om alle de store og fine dyr hun skulle se i Afrika når hun blev stor, mens jeg gik og trøstede hende. Hun er stadig lige lille nok, til vi rejser til Afrika og kigger på elefanter, så vi finder på noget andet indtil da 🙂

Jeg glæder mig sådan til hun skal fodre girafferne, samt vi har aftalt at komme ind til tigerne… Dem skal vi så nok ikke lige fodre!!

Det bliver også vores første store tur i samlet flok. Altså med alle børnene. Jeps… Tre teenagere og Hollie Nolia. Hvis der er nogen der ikke opfører sig ordenligt, så blir de sgu læsset af på savannen! I virkeligheden er sandsynligheden for det bliver mig selv nok ret stor, så måske jeg skal droppe at være den “onde stedmoder” 😉

Det bliver så fedt!! Må lige finde det rette safarilook, til os begge. Naturligvis.
girafbil girafflok

Næste indlæg

"Vigtigt" møde i solen ;)