Jule negle

God værtindegave

IMG_5498IMG_5498

Jeg er vildt glad for denne, som jeg selv har fået i gave. Tænkte det måske også var noget for jer, her i jule tiden.

Det er en meget slidstærk neglefil i glas, som har en rigtig god form. Jeg synes ofte neglene kan blive lidt kantede når jeg filer dem med en alm. fil, men denne har en ret gud runding, som gir en god form. Synes den er så fin som værtindegave, julegave eller f.eks. adventsgave. Lidt luksus til pigen der har alt – lidt som mig selv 🙂 Den fåes bla. også i designbutikken Contrast ved D’Angleterre og Cafe Victor på Kongens Nytorv, hvor jeg nærmest har min ugentlige beauty-gang 🙂

Det er jo ikke alle der kommer der forbi, så har fundet den på nettet til jer. Den koster 179 kr. incl. fin gaveæske, lige HER.

IMG_5497

Glasset er belagt med plastik som fåes i forskellige farver. Den er god at have med i tasken, da den ikke bare “forsvinder” dernede, eller man stikker sig på den 😉

IMG_5496

Et lille bånd omkring gaveæsken, og det er en fin lille pakke.

IMG_5495

 

Jeg har testet filen for The Curve.

Næste indlæg

Jule negle