Ny duft

Lækker brun :)

20131017-132228.jpg20131017-132228.jpg

 

Jeg er begyndt at få spraytan igen. Har i perioder gjort det før, men det er ved at være længe siden. Det bliver lige lidt (faktisk meget!) bedre end når man gør det selv. Når jeg har lagt billeder op, at jeg lige har været afsted, spørger en masse af jer om det. Og nej, jeg bliver ikke orange. Farven er virkelig lækker brun.

Billedet her er fra Instagram, og nok lidt mørkere end virkeligheden. Jeg havde taget før/efter billeder. Eller dvs. før billeder… Efter billederne duede ikke, fordi der ikke var kort i kameraet. Flot Mascha!! Men jeg kan hvert fald anbefale det. Stedet jeg kommer ligger på Store Kongensgade i Kbh, lige ved Kongens Nytorv. Det er et helt nyt og flot sted, som hedder Tanning Danmark.

En behandling koster normalt 250 kr. Men, men, men… Jeg har lavet en deal til jer 😉 Jeg vil nemlig ønske at flere af jer dropper solariet, og i stedet bliver brun på den gode måde. Sådan har jeg gjort i mange år nu, og der fungerer så godt. Så slipper I også for rynker, pigmentfejl og kræft!

Hvis I nævner mit navn når I booker tid, så får I det til 200 kr. frem til 1. November 🙂

Du kan booke tid HER

20131017-134030.jpg

Næste indlæg

Ny duft