Hygge i Byrsted

På skolebænken!

jordemoderDem der har fulgt med herind, vil nok vide at jeg har gået en del til 3D scanning. Jeg er kommet meget hos Jordemoder.dk i Fredericia. Faktisk så meget, at vi har fået et rigtig godt forhold til Birgit og Thomas som har stedet.

Den anden aften var de hjemme til pizza og kage, og havde taget det helt store undervisningsudstyr med 🙂

Vi har godt nok været til foredrag på Kolding sygehus, og i Holbæk til Fantastisk Fødsel Workshop, hvor vi har lært en hel masse. Men Birgit har altså et trick til hvordan man kommer “hel” igennem fødslen. Og hvis der er noget jeg ikke gider – så er det at flække midt over! Er alle ikke bange for det??

Faktisk, så skal Birgit måske med til min fødsel. Det gir mig en enorm tryghed, at jeg bare kan ringe til hende, og så kommer hun og hjælper 🙂 🙂

Næste indlæg

Hygge i Byrsted