Nyt gadget-gear :)

Min mening om @kemoland

IMG_6718IMG_6718

Okay, så må jeg hellere lige kommentere på det med @kemoland. Det skal dog nævnes, at jeg ikke har læst alle de artikler osv. der har været om det, da jeg har haft netproblemer. Men jeg ved nu at profilen var fake, og det er det jeg tager udgangspunkt i.

Læs mit første indlæg, hvor jeg gør opmærksom på hende HER

Da jeg blev gjort opmærksom på profilen, var der et par tusinde følgere. Jeg blev meget rørt af de ting jeg læste, og følte egentlig at vedkomne gav mig noget særligt, som jeg også ønskede andre skulle opleve. Jeg delte profilen på min Instagram, blog og Facebook… Og over night voksede profilen, der endte på de knap 19.000 følgere, inden den blev slettet.

Hvis I føler jer narret, så vil jeg lige hilse og sige, at det gør jeg også. Jeg føler endda jeg har været med til at narre jer, da jeg jo har gjort opmærksom på denne fiktive syge pige. Jeg er chokeret over man kan finde på sådan noget. Jeg havde endda virkelig dårlig samvittighed over jeg delte hende, da det virkede for overvældende for hende, og det ønskede jeg jo ikke. Jeg spiste fandme både is, pizza og drak en bajer for hende da hun “døde”… Hun har kostet mig både kalorier og tårer, på min føste dag hernede! Men når alt kommer til alt, så ændrer det egentlig ikke på at de følelser jeg fik inde i min mave. Det der wake-up call om at leve i nuet, lade de små ting passere og være taknemmelig for hvad jeg har. Det er jeg faktisk ret glad for. Jeg føler mig snydt, men jeg har også lært netop bare at være ligeglad. Nu gider jeg ikke bruge et minut mere på den sag om @kemoland… Det er en af de små ting jeg lader passere. Er jo egentlig også bare glad for, at hun jo ikke er død alligevel. Det var næsten ikke til at bære 🙂

Næste indlæg

Nyt gadget-gear :)