Vinterhud og rutiner + rabatkode til kollagenpulver

3 år med The Solution

 

Annonce

Tiden går pludselig hurtig, og for mit vedkomne er der områder, hvor jeg bare gerne vil den går lidt langsommere. I selve livet har jeg aldrig haft det bedre, der er bare virkelig noget ved at blive ældre og finde den der ro, som de gamle taler om da jeg var yngre. Nu er det mig selv. Jeg er glad for hvordan mit sind og min mentalitet har det inderst inde, og jeg tror nu også at det afspejler sig i det ydre, men derfor kan jeg jo godt prøve at bremse tiden en anelse, når det gælder det ydre.

Når jeg ser på generationer før mig, også i familien, så er det tydeligt at min generation har passet meget mere på os selv, det har jeg hvert fald. Der er mange faktorer der spiller ind, bla. sol og rygning, som ikke er så aktuel længere, som det har været. Men også måden at pleje sig selv på, at investere i sig selv og egen sundhed, og sit ydre. Det har jeg altid gjort, og tænk sig, nu har jeg taget kollagenpulveret The Solution i hele 3 år.

Det er ikke længere noget jeg tænker over som tidligere, jeg går ikke og måler dybden af mine rynker i ansigtet og sætter før-/efterbilleder op mod hinanden. Det behøver jeg ikke, jeg ved det virker. Det er blevet en indgroet rutine, nøjagtig som at jeg om morgenen tager min espresso og et stort glas vang, og senere nogle vitaminer. Det er noget jeg gør, fordi det er en del af min livsstil, og nøjagtig som med kosttilskud, fornuftig ernæring og alt andet jeg gør igen, og igen, og igen, så er The Solution ikke et “quick fix” produkt, men et livsstilsprodukt.

 

 

Det handler jo heller ikke “bare” om at minimere rynker i ansigtet, det er meget mere end det, det er huden på hele kroppen. Når jeg indtager et produkt oralt, så fiser det ikke direkte op og fylder fugerne i kinderne ud, der smutter også ned til knæene, ud i hænderne og på overarmene, hvor det øger hudens elasticitet og dermed øger modstandskraften mod årsagerne til dannelse af rynker og linjer – på hele kroppen. Derfor bliver jeg ved med at indtage mit daglige kollagen tilskud, for hvorfor stoppe? Jeg stopper heller ikke med at tage dagcreme på, jeg får også andre skønhedsbehandlinger og elsker at bruge mange produkter. Det er ikke kun én eller to ting jeg gør for at holde mig fit, både udvendig og indvendig, det er det hele der gør en forskel på hver sin måde, og i kraft af de forskellige indsatser kommer der et resultat, jeg selv har gjort noget for at skabe. Det kan jeg lide, for hvis der er noget jeg ikke kan lide, så gør jeg noget ved det. Nøjagtig som med alt andet her i livet.

 

Jeg har naturligvis en rabatkode til dig, hvis du tidligere har tænk at det bare var en kortvarig dille fra min side – it’s not!

 


65% Rabat!

Du kan abonnere på THE SOLUTION fra Oslo Skin Lab, så du let og enkelt får det ind ad døren hver måned, uden at tænke på at genbestille eller løbe tør.

Du får 65% på første pakke – en pris på 174 kr.

Herefter får du fast 30% rabat på alle fremtidige pakker på medlemsskab, altså 349 kr. månedligt.

Du bestiller her


 

The Solution er et anti-wrinkle collagen fra Oslo Skin Lab, som bidrager til at reducere rynker og linjer i huden samt appelsinhud. Man indtager hver dag indholdet af det lille brev, som er et kvalitets-kollagenpulver, der har været gennem mange tests, men ét er hvad de siger på laboratoriet, noget andet er hvad os der bruger det har af erfaringer og resultater efter vedvarende og længerevarende brug. Undersøgelse fra Oslo Skin Lab viser at hele 83% er mere tilfredse efter 4 måneder. Så husk at du ikke ser en forskel når du vågner dagen efter første indtag, det tager lidt tid, så vær tålmodig.

 

Image Map

Næste indlæg

Vinterhud og rutiner + rabatkode til kollagenpulver