Fredagsbobler #11 - champagne er ikke bare champagne...

Målet for 2021 er sat!

Reklame for min fremtid

 

Jeg har fået et nyt mål, som jeg sigter allerhelvedes fokuseret på lige nu. Jeg har så længe ville fortælle hvad jeg egentlig render og laver, for der sker en hel masse i min lille osteklokke, som jeg ikke får delt med jer. Både fordi der er så mange lag i det, og så mange bolde jeg har kastet op, som jeg prøver at gribe.

Tiden under Corona skabte mange tanker, både om den verden vi lever i, men også om det liv jeg lever og det jeg kan se andre lever. Jeg har hørt så mange historier det sidste halve år, fordi mange har været presset af omstændighederne på forskellige måder. Det har krævet at mange har været tvunget til at vende det hele på hovedet, mig selv inklusiv, stoppe op og mærke efter. Er jeg det rette sted? Jeg følte jeg var gået i stå, havde brug for at finde mig selv og mærke efter hvad jeg brænder for, hvor jeg er i livet lige nu. På mange måder har jeg alt det jeg drømmer om, men der manglede bare noget, og jeg følte mig egentlig helt flov over ikke at være tilfreds med alt det jeg havde skabt for mig selv. Sagen er den, tror jeg, at jeg på en eller anden måde følte jeg ikke udnyttede mit fulde potentiale. Jeg har kedet mig. Det var, og er, ikke nok for mig at dele storys og opslag uden en dybere mening. Jo det er også hyggeligt, men ikke det alene, jeg har brug for mere indhold i mit liv og min hverdag. En form for dybere mening.

Jeg får så utrolig mange søde beskeder, eller møder damer på gaden, der fortæller mig at jeg inspirerer dem. Det har jeg ydmygt taget til mig, og taget til overvejelse, for hvad er det egentlig jeg inspirerer med? Det har helt ærligt mange gange undret mig, og jeg har været så bange for at skuffe, for tænk nu hvis jeg ikke lever op til de forventninger nogen af jer har. Det har jeg tumlet lidt med, jeg har også droslet ned på antallet af blogs, men det har været fordi jeg har været indholdsmæssigt forvirret. Jeg har manglet udfordringer, jeg har det så pokkers svært ved at stå stille og det har virkelig været svært at rumme denne verdenssituation, med alle de begrænsninger der følger med. Jeg har ikke haft mulighed for at storme ud på eventyr, men derimod været tvunget til at se på nye muligheder, og de åbenlyse var efterhånden svære at blive ved at danse udenom.

Jer der har fulgt mig længe ved, at jeg har det svært med scener. Det har betydet mange års afslag af muligheder og forspørgsler på bla. foredrag. Jeg har sågar en der besvarer den slags henvendelser for mig, så jeg ikke selv skal forholde mig til dem, da jeg ellers bliver mindet om at der findes en ret nøjagtig optrukket grænse for hvor min comfortzone ender. Den satans scene, hvad er der med den, og hvorfor har jeg så svært ved at skulle op på den? Jeg er jo ligeglad med at være på tv i en direkte udsendelse med 1 Mio. seere, det rører mig ikke det mindste. Jeg har brugt meget krudt på at undgå den scene og krydse den zone hvor jeg befinder mig bedst, men helt ærligt, hvornår pokker er jeg blevet typen der ikke tager tyren ved hornene? Hvornår har jeg ladet mig hæmme af frygt? Frygt for hvad egentlig? Fiasko? Dømmende folk? Succes? Det har jeg tænkt meget over, for jeg befinder mig oftest bedst i lidt pressede situationer og med nye udfordringer. Men nu er det som om der er gået et lys op for mig, og lige pludselig ser jeg det hele enormt klart, jeg ved lige hvad jeg skal og kan se det for mig. Det er lidt for tidligt at afsløre detaljer, men nu får i det i store træk.

Jeg føler ikke jeg udnytter den stemme jeg har nok, jeg har brug for at være mere i kontakt med jer der gerne vil mig. Jeg vil så gerne føle mig nyttig, jeg vil så gerne inspirere andre til at turde skabe deres eget liv, som jeg har skabt mit. Ikke at andre skal skabe et liv som mit, slet ikke, det kan være små justeringer i deres eget liv som gør en stor forskel for dem. Som min tidligere chefredaktør på FHM engang sagde, “Jeg har skabt Mascha, og hun har skabt sig lige siden”, og det er vist ikke helt forkert, selvom jeg nok ikke ligefrem vil give ham æren for at have skabt mig. At skabe sig kan tolkes på rigtig mange måder, netop det kommer til at være omdrejningspunktet for det næste der kommer fra mig – på flere niveauer.

Jeg vil gerne ud og se jer i øjnene, men ikke bare for at fortælle om hvordan jeg har skabt mit liv, jeg vil inspirere andre til at bryde mønstre og skabe deres eget liv, turde tage nye chancer og tro på sig selv. Hjælpe med at ruske op i de kvinder der har brug for det, tage ansvar for sit eget liv og tænke langsigtet på det økonomiske plan. Få det optimale ud af dette ene liv! For at kunne gøre det på en ordentlig måde, så jeg har en bedre baggrund for at give andre et kærligt puf, er jeg gået i gang med at udfordre og uddanne mig selv. Jeg opfordrer så ofte jer til at investere, denne gang har jeg altså investeret i mig selv. I en tid hvor det virker til alle andre køber sommerhuse, har jeg valgt at investere i nogle forløb der skal styrke mig og hjælpe mig med at udkomme på bedst mulige måde. Det er sgu lige før det samlet koster lige så meget som et lille sommerhus, men mon ikke også jeg ender med at kunne hvile noget mere i mig selv på en måde.

 

 

Jeg har en ven, Peter Mygind, hvis kone, Lise Mülhausen, er en meget respekteret og dygtig performancestræner og erhvervscoach. Hun træner alt fra tv-værter, skuespillere og erhvervsfolk i kommunikation – og altså nu også mig. Lise skal coache mig i kommunikation og fremtoning, jeg har nu været hos hende nogle gange á tre timers varighed, som allerede har gjort en hel del for mig. Næste gang er på onsdag, og jeg glæder mig!

Derudover er jeg begyndt at få solo sangundervisning, hvor jeg lærer at bruge min stemme korrekt og har fokus på vejrtrækning. Hvem ved, måske ender det med at komme bilturene tilgode, når jeg i timevis skråler mig igennem et Tina Turner album. Familen virker lidt blandede i deres begejstring.

For at få en mere grundlæggende viden om hvordan jeg kan guide og inspirere andre, er jeg begyndt på en coachuddannelse hos Sofia Manning, hvor jeg lige nu er i gang med 1. modul. Det er super spændende og lærerige dage med stor fokus og dedikation til faget, hvor jeg lærer en masse gode teknikker. Ikke fordi jeg skal bruge det til at coache enkeltpersoner, men for at kunne udforme mit foredrag på en måde der er mest gavnlig for de der vil lytte til mig og min historie, og have noget med derfra de kan bruge i deres eget liv.

Start December starter jeg på endnu et spændende forløb som jeg har været skrevet op til længe. Jeg har faktisk prøvet at få plads på et individuelt forløb hos Rikke Hertz, som er spirituel karriererådgiver, i flere år. Endelig blev det min tur og tidspunktet kunne ikke være bedre.

Ydermere, så lavede jeg for 2 år siden en aftale med Politikens hus om at jeg skulle udkomme med en bog hos dem, men lige som jeg gik i gang med den, føltes det ikke rigtigt alligevel og jeg droppede den. Tiden var ikke rigtig, jeg var ikke klar, der manglede et eller andet, jeg vidste bare ikke helt nøjagtigt hvad. Det gør jeg nu. Sideløbende med alle disse forløb, der skal udmunde i et større foredrag og andre mindre løsninger, har jeg valgt at tiden for den bog jeg for et par år siden droppede, er helt rigtig nu. Der er en rød tråd i at lave bog og foredrag på samme tid, og med den tid den slags tager at lave, så går der ca. et års tid før den er på hylderne. Corona udfordrer på foredragsfronten, men der gør også at jeg har tid til at samle det hele på den måde jeg har sat mig for. Det bliver så godt!!

 

Og nåhhh ja, så er der ny webshop på vej med noget spændende jeg har produceret, noget der har hjulpet mig på vej til at tage skridtet med alt det overstående. Jeg satser på jeg går online med det snarrest.

 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Fredagsbobler #11 - champagne er ikke bare champagne...