Mor må også godt!

15% rabatkode til Cocopanda!

 

Reklame Cocopanda

Jeg har fundet nogle af mine favoritter frem fra Cocopanda, og har da også en rabatkode til jer. Jeg har selv shoppet lidt praktisk i form af en dejlig rumduft, som jeg vil stille i opgangen i lejligheden. Opgange lugter bare sjældent særlig indbydende, så den skal friskes op.

Endelig, endelig fik jeg selv fingre i dette krøllejern, som jeg har ønsket mig længe. Jeg har bare syntes det var for dyrt, men nu er der rabat på, så bliver det lidt sjovere. Jeg forstår ikke at jeg ikke har købt det før, helt ærligt. Jeg er blevet stylet med det mange gange før og jeg har kigget på det hos min frisør – men nu skulle det være. Det laver de flotteste store bløde krøller, uden det bare er sådan en lille prinsessekrølle i enden. Jeg elsker det! Cocopanda har et kæmpe udvalg af mange af de ting jeg bruger. Det er som regel her jeg stacker op af de gængse ting som shavere og mine/vores dufte, men altså også finder nye ting, eller er heldig som med dette krøllejern fra Cloud Nine.

Duften er en af mine klassikere, Pink Molekule, som altså er en del sjovere at købe med 15%. Den dufter skønt og folk spørger altid hvad jeg har på, når jeg bruger den.

De små Sigma pensler har jeg valgt fordi jeg altid ender med at tage de lange med i tasken, de er super praktiske og passer bare aldrig rigtig ned i aftentasken, her er disse mere praktiske, der er jo også grænser for hvad jeg kan slæbe rundt på.

 


 

 

 15% rabat på ALT hos Cocopanda!

Med MAS15 får du 15% rabat på alle produkter, også de til nedsat pris, eller produkter som aldrig bliver nedsat!

 

*Koden er gyldig fra d. 1. oktober til d. 10. oktober 2020, en gang per kunde. Ved køb over 399,- er der automatisk gratis fragt!

 

 


 

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Mor må også godt!