UGE 3 DAG 1+2+3+4

UGE 3 DAG 5+6+7

 

Her får du de sidste dage i denne uge – og så er det allerede sidste uge herefter. Jeg har valgt at dele lidt mere om løb, hvis ikke du er kommet ordentlig i gang med det endnu, kunne du prøve det af. Vi har gået nogle lange ture i stedet, eller Troels har løbet alene, jeg er ikke god til at løbe med andre og der er jo heller ikke fordi vi ikke ser nok til hinanden for tiden.

I dag har jeg selv skiftet løb ud med træning sammen med min normale træner her i Kolding, Dennis Holbæk, og med os får vi Koldings borgmester Jørn. Du kan se det hele live på IG, og vi holder naturligvis afstand.

 

God dag!

 

 

 

 

Min yndlingssnack er proteinpandekagerne, og her i weekenden, og i disse tider, kan en espresso og en mimosa altså være nødvendig – det er mit helle i weekenden… Også kaldet overlevelse.

 

 

 


Cirkel 1

 

 


Cirkel 2

 

 


Cirkel 3

 

 


 

Image Map

Næste indlæg

UGE 3 DAG 1+2+3+4