Status efter uge 1, så meget har jeg tabt mig...

UGE 2 DAG 4+5+6+7

 

Se lige Anne og jeg, vi har faktisk 10 års jubilæum disse dage, og er i kontakt flere gange ugenligt.

Jeg håber du er godt i gang med det hele, og tilpasser det til dig eller din familie, så I får det bedste ud af det. For mig er det netop lidt projekt idet, når tiden er så lang. Så går der lidt til med at forberede en snack eller aftensmaden, og hvordan det passer bedst muligt, eller får det byttet rundt til hvad vi lige har i køleskabet.

Dag 4, torsdag, skal vi igen træne og denne gang er det et nyt program…

 

 

Dagens træning, du kan evt. prøve om du kan tage lidt mere vægt på, hvis du har mulighed for det. Det kan godt være lidt svært at presse sig selv, men det hjælper heller ikke noget det er for let – det er kun dig selv du snyder. Hver cirkel skal laves 3 gange.

 

 


Cirkel 1

 


Cirkel 2

 


Cirkel 3

 

 


 

Pause! Hvis vi har været rigtig gode, så synes jeg godt vi kan tage et glas bobler i dag, det har vi da vist fortjent, ik! Det er jo fredag…

 

 


 

 

I dag er vi tilbage til dette program, som vi har trænet én gang tidligere. Nu tager vi det én gang mere. HUSK du skal lave hver cirkel 3 gange!

 

 


Cirkel 1

Høje knæløft

 


 Cirkel 2

 

Høje knæløft


Cirkel 3

 

 


 

Ingen træning i dag, hyg dig på din fridag så din krop kan slappe af og komme sig, det er også vigtigt! Du kan sagtens variere dine smoothies eller din mad, og bruge de krydderier du er mest til. Jeg kan se at jeg selv har ændret smag siden vi lavede disse opskrifter, som jo altså er 5 år siden nu.

 

 

Image Map

Næste indlæg

Status efter uge 1, så meget har jeg tabt mig...