Sådan laver du en billedvæg

UGE 1 DAG 1 – så er det nu!

 

Godmorgen! Er du klar til at komme i gang? Det håber jeg, jeg har hvert fald spist alt hvad der var i skabene, så der ikke er noget der frister. Jeg vejede lige mig selv, og jeg synes I skal gøre det samme, og skrive jeres mål ned. Gør det nu, for det er så dejligt når man ser en forskel, og ærgerligt ikke at få det hele med. Da vi lavede denne bog, der var min startvægt 57, 5 kg (jeg er 161 cm). I dag er den 57,8 kg… Så deeeeeet betyder jo at jeg ser ud som på efterbilledet om 4 uger, ik. Nej, jeg tager ikke nye før billeder som jeg deler, not gonna happen, der er ingen bog der skal sælges denne gang, haha.

 

 

Her er planen over det mad du skal spise i dag, jeg skal nok tage billeder af min egen mad og dele med jer – jeg skal bare lige i gang. Hvis der er noget du ikke kan lide, så skift det ud, det vigtigste er at du ikke ender med at spise noget dumt, der er ikke andre end dig selv du snyder ved det.

 

 

 

Træning:

Jeg har haft lidt problemer med at loade billeder, så nu får I det sådan her. Det er gået lidt hurtigt fra jeg fik idéen, til at skulle samle materialet sammen igen – det bliver muligvis kønnere. Det vigtigste er, at vi kommer i gang! Vi laver cirkeltræning, det vil sige, at vi laver 3 øvelser, og dem laver vi 3 gange hver. Det hedder en cirkel, og foregår sådan her…

 

Sæt noget musik på, så går vi i gang!

 


 

CIRKEL 1

De her squats vækker coronarøven op fra dvale, min er hvert fald flad efter 10 dage i sofaen, vi skal lige ha’ den i gang igen! Du skal lave 20 gentagelser:

 

 

Derefter laver du 20 gentagelser med vægte eller som her, fyldte vandflasker. Nej, en halv liters tom colaflaske med vand er ikke meget, så skal du evt putte noget tungere i, eller tage en større flaske. For mig er 5 kg en god vægt, men hvis ikke du har det, så put noget vand, sand eller sten i en flaske og vej den.

 

 

Når du har lavet de to første øvelser, så skal du have pulsen op. Løb på stedet, tæl til 60 spark, altså 30 med hvert ben. Hvis du er ude i haven, så spurt og lunt lidt rundt. Ca. 200 meter i alt.

 

 

 

Og så gør du lige det hele en gang mere, og derefter én gang mere. Du skal altså lave 3 sæt, af hver. Når du har gjort det, så går vi videre til de næste øvelser…

 


 

CIRKEL 2

Lungespark skal du lave 15-20 af på hvert ben, der skal lidt swing i det, du skal sparke og finde et godt flow – du bliver SÅ læxi til sommer, husk det!

 

 

Jeg tager altså armbøjninger på knæene, men hvis du er mand, så er jeg sikker på du ikke behøver tøsemetoden her – Troels får hvert fald ikke lov, jeg vil ha’ bøffer!

Du skal lave 10 stk.

 

 

Så skal vi løbe lidt igen. Løb på stedet, tæl til 60 spark, altså 30 med hvert ben. Hvis du er ude i haven, så spurt og lunt lidt rundt. Ca. 200 meter i alt.

 

 


 

CIRKEL 3

De tre sidste øvelser, det kan vi godt!

Når numsen kommer op, så skal du squeeze den, så du får helt stramme og hårde baller. Forestil dig du ligger under dynen med Brad Pitt og skal slå en prut, det må ikke ske – du klemmer de baller!! 20 stk. laver vi af dem.

 

 

Hvis du har en form for måtte, så brug den. Ellers et håndklæde på gulvet, eller tag et med ud på græsplænen. Vi laver 12-15 af disse på hver side.

 

 

Vi kommer til at mærke det her i morgen, men det er også meningen. Det er sundt og godt for os, at røre os, og dejligt med noget frisk luft. Hvis ikke du træner ude, så åben vinduerne og få noget luft ind.

Vi laver 20 Jacks, og hopper ind og ud med benene. Tjep tjep!

 

 

Vi gentager de sidste 3 øvelser her, 2 omgange mere. Så er vi kommet gennem alle de forskellige øvelser 3 gange = en cirkel. Også det der hedder cirkeltræning.

 

Når du har gjort det, SÅ er du færdig for i dag. Husk at drik en masse vand, og spis efter planen. Hvis du er vant til at spise meget sukker, så kan du godt få nogle dage med hovedpine, der er næsten ikke noget værre end at skulle vænnes af med sukker!

Vi træner ikke i morgen, der har vi pause ovenpå første dag, men jeg kommer med en masse anden info., som du skal sørge for at læse i morgen, så husk at kig forbi, inden vi træner igen onsdag.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Sådan laver du en billedvæg