UGE 1 DAG 6+7

Så blev lejligheden malet…

 

Reklame Primacol

Jeg er taget over i lejligheden, da Hollie Nolia skulle på weekend hos far, og vi ikke vil sende hende med toget for tiden, så skulle køre turen alligevel. Vi kan ikke bare droppe samværet, det har han krav på, og så længe alle i familien er enige om det, er det sådan vi gør. Men det er med håndsprit i lommerne, og handsker når der skal betales ved broen, samt aflevering udenfor og vink til familien. Men når jeg nu skulle herover, kunne jeg lige så godt tage ind i lejligheden, og lave lidt. Jeg har taget nogle ting med der skulle herover, det gør jeg sådan lidt ad gangen, og hvad jeg lige kan bære. Denne gang blev det til 11 gange op, ad de 56 trin, da der ingen elevator er. Hvis ikke min røv sidder oppe i nakken efter påske, bliver jeg virkelig skuffet! Der sker små fremskridt, men her mangler en masse, som jeg jo ikke bare lige kan gå ned og købe nu. Jeg har hverken gryder, pander, mikroovn, bredbånd eller fjernsyn, så bliver nok alligevel ikke mange dage. Det med levering er lidt et projekt, da jeg ikke ved hvor længe jeg er her, og jeg vil ikke rende rundt til forskellige steder og hente pakker. Jeg gik en dejlig tur i dag, som Statisministeren også gør hver dag, det må man gerne for der er jo ikke udgangsforbud – men jeg er naturligvis ikke taget på spa i Sverige denne weekend, som var planen. Jeg er taget i lejligheden for at være i lejligheden, ikke alt mulig andet.

Jeg får lidt tid til at nusse med det hele her, og samtidig er Troels, Julius og Emile hjemme, hvor de har masser af kvalitetstid sammen. De klarer virkelig denne her tid så flot, er enormt hjælpsomme, forstående og diciplinerede med lektier. Det er noget mere udfordrende med den 7 årige i huset, må jeg indrømme, så denne weekend er god for alle.

Farven blev en meget lys grå fra Primacol, der hedder City. Kan ikke lige finde den på deres side, men er sikker på de kan kontaktes for info. Det gør altså noget at der kommer en tone på, så det ikke er hvidt i hvidt, og jeg har valgt samme farve til hele lejligheden. “Hele” lyder så voldsomt, så stor er den jo heller ikke, haha. Men nu ser man bedre radiatorskjulerne og loftet, det samler rummet på en bedre måde synes jeg. Jeg er vild med farven, men min favorit er altså stadig Future, som kontoret lige er blevet malet.

Jeg venter stadig på sovesofa til stuen, som skulle komme om 3 uger, så det håber jeg holder stik.

 

 

Før, da her var hvidt…

 

 

Lige nu kan jeg høre klokkerne fra min nabo, Marmorkirken, som er fantastisk smuk. Da jeg gik en tur for at få luft og købe aftensmad, gik jeg en tur forbi den og Amalienborg. Jeg har jo ikke vinger, så kan ikke flyve direkte hen og gå rundt på en mark, og ved ikke hvordan min dørtelefon virker, så kan ikke bestille noget mad (havde dog lidt med hjemmefra). Det er heldigvis let at gå en tur her, med stor afstand til folk, for der er ikke så mange.  Der var krydser på gulvet for afstand, håndsprit og mange forholdsregler, hvor jeg hentede mad. Det var dejligt, men jeg var nu den eneste der var der.

Nu får jeg mig lidt sushi og et glas champagne, det fik jeg ikke i går, så det må være på sin plads. 11x 56 trin, og det var jo ikke ligefrem vat jeg bar op.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

UGE 1 DAG 6+7