Fredagsbobler #2

Dilemma: Er det for meget, eller ikke nok?

 

Hej, og god mandag. Vi kom hjem fra tre dages heftige oplevelser på en rejse i går, lige i tide til at sove snude mod snude med musen, og jeg har sågar nået en hård omgang træning i dag og nogle telefonmøder. Ellers er planen at jeg vil blogge om vores tur, men er kommet i lidt af et dilemma, som jeg gerne vil høre din mening om. Det gælder både den nylige tur, men også helt generelt, i andre sammenhænge.

Den tur vi har været på er et samarbejde, og ikke en decideret ferie, selvom det godt kan se sådan ud og jeg nyder det – men hold op hvor er der også et stramt program med indhold der skal produceres. Jeg klager ikke! Når jeg bliver booket til jobs, så laves der på forhånd en aftale om pris for x antal IG opslag, storys og blogpost. På de opslag skal der naturligvis stå reklame. De fleste der bevæger sig rundt online og på sociale medier ved, at vi skal markere med reklame når vi: Bliver betalt for en opgave, når vi betaler selv men får rabat, når vi får en gave eller har en form for gode. Det går hen og bliver ofte, jeg har f.eks. lige købt to spaophold hvor jeg har fået samme rabat som andre der køber den slags deals, men er blevet opgraderet til et bedre værelse =  jeg skal markere som reklame, selvom jeg ved folk vil tro opholdet er gratis. Det gør mig nu ikke noget med det reklame, men jeg kan fornemme det nogle gange gør noget for nogle af jer der følger med, og derfor vil jeg bare gerne have din mening, både af nysgerrighed, men også for at overveje at rette mig ind efter det.

Da vi sad i bilen på vej hjem fra lufthavnen, kiggede jeg på hvor meget af det jeg skulle levere, jeg mangelede at poste. Jeg blev booket til at levere 5 IG opslag, 10 storys á 15 sek., og 1 blogpost. Sagen er bare den, at på sådan en tur oplever jeg så meget og laver så mange videoer og billeder, som jeg så gerne vil dele, men som også overskrider det antal jeg skal levere. Allerede på første dagen havde jeg lavet mere end de 10 storys, og jeg har jo for pokker nok 100 billeder jeg gerne vil dele på bloggen, men det bliver også meget i én blogpost, og ville efter min mening være meget bedre at splitte op i tre, så der er en blog fra hver dag, men…

Selvom jeg kun er booket til et bestemt antal opslag, så skal jeg jo stadig skrive reklame på alle de opslag, blogs og storys jeg laver udover aftalen. Det er naturligvis noget der kommer kunden tilgode, at jeg er så begejstret for oplevelsen at jeg overleverer, men spørgsmålet er om det også er til gavn for dig, eller om du ser det som en gene at jeg poster mere end “nødvendigt”. Jeg har mange gange begrænset mig og delt meget mindre end jeg havde lyst til, fordi der skulle stå reklame på det, for at minimere det for jer. Jeg er derfor interesseret i at høre hvad der føles bedst i den anden ende, af hvor jeg befinder mig, om jeg skal poste resten af mine storys og dele billederne ud over flere indlæg, eller om du/I anser det som spam fordi der står reklame på alt ekstramaterialet også, eller om det er ligegyldigt og velkomment?

 

Tak 🙂

 

 

Image Map

Næste indlæg

Fredagsbobler #2