Om at miste, sorg og savn. Og dele det...

Favoritter og rabatkoder til Cocopanda

Reklame Cocopanda

 

Jeg har fundet nogle favoritter fra Cocopanda, i forbindelse med deres 7 års fødselsdag, og derfor har jeg også nogle rabatkoder til jer.

Sidst købte jeg nogle produkter fra Löwengrip som jeg er blevet ret glad for, så nu genbestiller jeg Dry volume spray og udvider sortimentet med noget shine. Jeg synes det er virkelig gode produkter, og så er størrelsen handy hvis man gerne vil have den med i tasken.

Jeg har også bestilt nogle beautyprodukter fra YSL, en fin primer med shine som er blød på huden og er god under makeuppen til at give et godt underlag. Det er ikke fordi man får glimmer i hele ansigtet vil jeg sige, bare rolig! Ovenpå min makeup bruger jeg denne YSL spray som giver fugt og holder på makeuppen.

 

I kan finde alle mine favoritter her.

 


 

Rabatkoder til Cocopanda:

Der er 25% på næsten hele shoppen, men jeg har lidt ekstra til jer…

 

Gratis fragt: FMAS – ved køb over 399 kr. er der automatisk gratis fragt.

10% rabat: 10MAS – gælder alle produkter også dem til nedsat pris, eller produkter som aldrig bliver nedsat!

 

*Koderne er gyldige fra d. 20.09. til d. 02.10.2019 – en gang per kunde – og kun en rabatkode per ordre.

 


 

 

Vi har døjet meget med tør hovedbund herhjemme, og denne her shampoo har vist sig at være ret effektiv. Den er beroligende og har små exfolierende korn og kul der fjerner de dødehudceller fra hovedbunden, og så dufter den virkelig godt. Vi er meget glade for den!

 

Image Map

Næste indlæg

Om at miste, sorg og savn. Og dele det...