Favoritter og rabatkoder til Cocopanda

Boliginspiration til væggene…

 

Reklame Poster Store

Man bliver simpelthen bare aldrig færdig med at indrette sit hjem, jeg gør hvert fald ikke, men vi nærmer os da. Jeg synes altid det er lidt svært at finde noget til væggene, især hvor vi nu har blandet to hjem sammen, men det gør virkelig noget at få noget op, og når først jeg kommer i gang, går det lidt lettere. Jeg vil rigtig gerne lave en billedvæg i spisestuen, men jeg starter lidt blødere ud for at fornemme hvilken retning jeg føler for.

Jeg har fundet inspiration, prints, plakater og rammer hos Poster Store, som er en skandinavisk platform med  inspiration, tips og guides der gør det lidt lettere at vælge noget kreativt til hjemmet. Vi har tilsammen et ret godt miks af kunst vi har investeret i, men nok mest noget der er lidt mere økonomisk overkommeligt og budgetvenligt, som prints og plakater i rammer. Jeg bestiller gerne et par ekstra plakater end rammer, så jeg kan skifte ud som det lige passer mig – jeg kan godt være lidt ubeslutsom.

 

 

Jeg tror ikke I har været med oppe i gangen her før, det her er førstesalen hvor begge piger har værelse, vi har soveværelse, badeværelse og tøjværelse. Jeg har flyttet det her billede frem og tilbage, herfra og over Troels’ side af sengen, jeg synes det er så fint, men det er nu endt herude i gangen. Jeg kan så godt lide stemningen heroppe, vi har jo stuk og høje paneler nedenunder, men det heroppe minder mig om mit gamle hus i Dragør, med hvide trævægge. Der er også lidt badehotel over det og vi kunne ikke drømme om at ændre på det, og den charme det har.

 


 

Rabat til 30 % med koden:

 Mascha30

 

Poster Store er en miljøbevidst virksomhed der fokuserer på bæredygtighed og miljøet, og derfor er deres posters er lavet af svanemærket papir fra Sverige. Alt produktion foregår i Europa, som begrænser mængden af transporttid og Co2.

 


 

 

 

Det her er min favorit, LOVE WARRIOR.

 

 

Gennem vores soveværelse ligger det grønne badeværelse med badekar, og når man ligger der og hygger sig kan man se over på væggen her og der har lissom altid manglet noget. Jeg synes det her passer så fint ind.

 

 

Jeps, jeg har selv sat alle billederne op!

Du kan finde mine valg eller blive inspireret på Poster Store her.

 

 

Jeg har ret meget farve på kontoret, så der er jeg også ovre i sort/hvide farver, ellers bliver det for forstyrrende. Jeg elsker billedet med Chanel, det kan da ikke undværet inde på mit eget lille space her. Jeg tror jeg bestiller nogle flere rammer i sølv herind til, og så kan jeg godt lide at sætte passepartout i, det ser lidt mere eksklusive ud synes jeg. Det fåes også på Poster Store.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Favoritter og rabatkoder til Cocopanda