En dag som Legehelt...

Nu med huller i ørene!

 

Se nu lige hvad der er sket… Én har fået huller i ørene. Det skete på dagen da, Hollie Nolia blev 6 1/2 år.

I mange andre lande, får pigebørn skudt huller i ørene langt tidligere, faktisk imens de er helt små. Det gør vi ikke i Danmark, for her må man jo rent ud sagt ikke en skid for nogen. Og helt ærligt, så er den eneste grund til hun ikke fik den som helt lille, at jeg ikke orkede shitstormen. Og det fortryder jeg så inderligt i dag. Den skulle jeg ha’ taget med oprejst pande, for så havde jeg skånet min pige en hel del.

Jeg har glædet mig til den dag hun kom og sagde hun ville have huller i ørene, og uanset alder, ville jeg ikke have nægtet hende det. Jeg har sågar forslået det flere gange, hvor hun har sagt nej. Men der var heller ingen vi kendte, der havde det. I den gamle skole var der ingen der havde huller i ørene, mindes jeg, men da vi flyttede til Kolding var det noget helt andet. Her har stort set alle i klassen huller i ørene, og det har pigerne hun går til dans med også. Jeg blev meget overrasket, for jeg følte virkelig det var forbudt på sjælland… Men sådan spiller klaveret sgu ikke i provinsen, halleluja for det.

Vi har mange gange talt om at alle de andre havde det, og en dag hun kom hjem fra dans, var beslutningen åbenbart taget. Hun ville have huller i ørene, som de andre piger, NU! Jeg løb ind på værelset ved siden af og skreg af jubel ned i en pude, og hoppede lidt rundt af glæde – jubiiiii. Så kan I fandme tro vi kunne komme afsted til storcenteret dagen efter, længere behøvede der ikke at gå.

Vi så nogle Youtube videoer for lige at være sikker på hvordan det foregik, og for at være sikker på at både lysten og modet stadig var der. Det skulle naturligvis være hendes helt egen beslutning, når det sker i en så “sen” alder. Der var ikke noget at gøre, den bestemte dame var klar og lavede rejehop hele vejen hen til butikken. Hun var spændt og stolt. Altså lige indtil hun kom op i stolen…

Nu om dage gør man det, at man skyder begge huller i på samme tid. Og hold fast i det, det er meget meget dumt kun at få ét af gangen. Hollie Nolia begyndte at græde og var bange for det gjorde ondt, og så udspillede sig et sandt mareridt for hende, mor og samtlige kunder og forbipasserende. Hun VILLE have dem i, men var simpelthen så bange. Jeg prøvede at tale hende fra det, fordi jeg syntes det var synd hun havde det sådan. Jeg prøvede sågar at tage hende ned fra stolen, men hun nægtede at slippe og jeg havde ikke kræfter nok til fysisk at håndtere hende – hun VILLE have huller, og sagde ting der slet ikke bør gengives her! Kort fortalt, så fik hun endelig det ene hul, og turde ikke få et mere. Hun var pave stolt, og det gjorde det jo heller ikke bedre at Emilie også fik huller, samme dag. Wow nogle stolte tøser vi havde. Mor, hun var udmattet af at se sin pige sådan. Sikke en vilje!

Men men… Henover weekenden samlede hun mod til det andet hul, og vi tog turen igen mandag, hvor vi havde talt det hele igennem på forhånd, for jeg kunne ikke klare endnu en omgang med så bange, og dog viljestærk, en pige. Aftalen var klar, lige indtil hun igen sad i stolen. Jeg vil skåne både hende og jer for detaljer. Vi endte med at opgive efter en rum tid, og jeg bar hende sprællende ud i bilen, selvom hun et par gange stak af fra mig, og løb retur til butikken. Jeg var helt bange for folk troede jeg gjorde hende ondt, og jeg gjorde sikkert mange ting forkert, men hun ville utrolig gerne… Trods modet svigtede. Hold nu fast hvor havde det været meget lettere at gøre det da hun var lille, og ikke skulle dette igennem. For hendes skyld. For selvfølgelig vil hun da have huller i ørene. Der fejlede jeg som forælder, fordi jeg ville skåne mig selv for forargede fremmede. Det er vitterligt det, det har handlet om… Og så kan I blive lige så sure I vil.

Det skal nævnes, at hun også havde tryllecreme på.

Da vi kom hjem tog vi en break, jeg kørte ud til noget andet jeg skulle, og hun hægtede sig på Troels. Uden jeg havde noget med det at gøre, tog de sammen derud for tredje gang, og fik lavet det hul uden problemer på 5 min. Det er bare ikke altid en god idé at mor er med til den slags, åbenbart. Jeg havde seriøst ondt i maven i flere dage efter, og kan næsten ikke få mig selv til at tage i centeret igen. Personalet var yderst tålmodige og så søde, og oplever den slags hele tiden, siger de. Det var nok bare for at trøste os.

Men nu er der huller i ørene, og hun er SÅ pave stolt.

 

Har jeres børn huller i ørene, og hvornår fik de det?

 

 

Image Map

Næste indlæg

En dag som Legehelt...