Ugen der gik i Kolding...

Appelsinhud og Cellulite? Anti-Cellulite Bootcamp, for smukke sommerben…

Annonce Beauté Pacifique

Det er ikke helt til at finde ud af om der er sommer på vej eller ej, men på et eller andet tidspunkt tænker jeg, at der skal luftes nogle sommerben, og baller, hvis det bliver rigtig godt.

Kender I det med at stå og kigge på sig selv i spejlet, og vende og dreje sig for at få popo’en til at se bedst ud. Når vinklen er fundet og man tænker, “hey, hvis bare jeg står sådan her, foroverbøjet, på det ene ben og vrider mig i en utænkelig stilling som her… Så ser det da meget godt ud.”. Indtil man så kniber ballerne sammen, fordi man tænker den lige bliver løftet lidt, og der så istedet kommer en masse… Lad os kalde dem “smilehuller” i stedet. Aaaaarghhhh!!! Så får kæresten altså ikke et billede alligevel.

Og nej, jeg deler min storsmilende numse her, men jeg er i fuld gang med at få den og lårene i et helt andet humør!

Mange af jer har sikkert også stiftet bekendtskab med cellulite, eller appelsinhud, som det også hedder. Da jeg var yngre og gik på kosmetologskolen og lærte om div. behandlinger, undrede jeg mig over alle talte om det… Hvem pokker havde den slags? Jeg havde hvert fald ikke. Så gik der lige 20 år… Og så ser man mig stå hver dag i badet og massere løs på benene, for at få glatte og ensartede sommerben. For selvom det sikkert blot kræver nogle ben og lidt sol, så vil jeg gerne celluliten nogenlunde til livs.

 

Skal du være klar til sommer??

 

Hvad er cellulite?

Det er fedt i underhuden der ophober sig i små hulrum i bindevævet, lige mellem overhuden og musklerne, og giver små buller eller smilehuller i huden. Jo ældre vi bliver, jo lettere får vi cellulite, da bindevævet bliver stivere i det.

Hvordan fjerner man cellulite?

Det gør man ved at sætte ind flere steder, det hjælper altså ikke bare at gøre én af tingene, hvis der skal resultater til.

  • Spis sundt
  • Træning
  • Massage
  • Brug af produkter

Det er af stor betydning at du lever sundt, og det indbefatter noget træning og sund kost. Det er naturligvis vigtigt for mange ting i forbindelse med både skønhed og sundhed, så sæt i gang hvis du er bagud med det.

 

 

Sådan gør jeg…

Udover at (prøve) at spise sundt, og træne som jeg nu er godt i gang med, så bruger jeg også nogle effektive produkter dagligt. Når jeg er i bad bruger jeg Body scrub’en fra Beauté Pacifique, som jeg kører rundt på baller og lår i cirkulære bevægelser. Det fjerner døde hudceller, så huden er mere modtagelig overfor anti-cellulite cremen jeg påfører efter badet. Det sætter også gang i blodcirkulationen, som er med til at fjerne celluliten. Efter badet masserer jeg med hænderne, når jeg påfører gelen, du skal bare gøre det nedefra og op, da det er i lymfernes retning.

Du skal altså gerne massere inden Anti-cellulite Gel’en fra Beauté Pacifique (det er netop det jeg gør, når jeg bruger scruben), og i mens du påfører den. Det gør jeg efter jeg er kommet ud af badet og har tørret mig. I stedet for alm. bodylotion, bruger jeg Anti-cellulite Gelen, som jeg masserer ind med fingrene, på lår og baller.

Jeg har været i gang i en 3 ugers tid nu, med det hele, og jeg synes det går rigtig godt. Jeg har markant færre “smilehuller”, men de e ikke helt væk. Det ved jeg slet ikke om de kan komme, men jeg synes forandringen og forbedringen er rigtig god. Men jeg har også været god til at træne og spise mindre trøffelbearnaise, og så er hudstrukturen altså blevet meget mere… Bounce agtig eller klaskevenlig på popo’en. Vi er flere der er yderst tilfredse med udviklingen herhjemme.

Mine sommerben er naturligvis ikke blege, men har en flot glød af min egen selvbruner. Ingen blege sommer-lamselår her! Altså når det er tid til bare ben.

 

Her finder du: Anti-celulite gel / Body scrub

 

 


Fakta oplysning – Anti-Cellulite Gel

I et klinisk forsøg med 80 testpersoner med Cellulite reduceredes ujævnheden af appelsinhuden med gennemsnitligt 22 % – målt med ultralydscanning. Låromkredsen blev formindsket med 7 mm.
Tre ud af fire udtalte, at produktet var det bedste, de havde prøvet. Cellulite gelen anvendes én til to gange dagligt. Påføres med let knibende fingermassage

Særlige fordele

  • Reduktionen af ”appelsinlook´et” er dokumenteret med ultralydscanning
  • Giver en tydelig reduktion af væskeophobning i hudens underste områder
  • Giver en behagelig følelse af kølighed pga. indholdet af Menthol
  • Fugtplejer som en Body Lotion

 


 

Bootcamp – vær med!

Beauté Pacifique har oprettet en bootcamp i en hemmelig Facebookgruppe som du blot skal anmode om at være med i. Grunden til den er hemmelig er bare, så alle og enhver ikke bare kan læse med i private opslag. I bootcampen vil du i løbet af de næste 2 måneder høre meget mere om de effektive produkter Anti-Cellulite Gel og Body Scrub, du vil få gode råd, tips og tricks til at få en flot og mere cellulite-fri hud, ligesom vi vil udlodde præmier! Hop ind i projektet, når du har lyst, for det tager som sagt kun 30 dage, inden du kan se et resultat.

Du finder Facebookgruppen og Bootcampen HER

 

Image Map

Næste indlæg

Ugen der gik i Kolding...