Status på pendlerbarn og ny skole

Før-/efterbilleder af måske verdens mindste gæsteværelse…

 

Da vi flyttede ind fik vi ærlig talt lidt et chok over kælderen. Da vi så huset til fremvisning så vi kun al charmen og den skønne stil, som de tidligere ejere havde. Da vi så kom ned i en tom kælder, så vi først hvor gammelt det egentligt var. Gulvene var slidte og kolde, de tre små værelser var nærmest ubrugelige i størrelse og vi blev sgu ærlig talt lidt ærgerlige. Men så fik vi revet alle skabe og hylder ud af rummene, det fik noget maling og vi lagde væg-til-væg tæppe i hele kælderen. Mest fordi gulvet var koldt, men også for at få kælderstemningen løftet. Det er kun dette lille bitte gæsteværelse her der er blevet malet hvidt, fordi det simpelthen var for småt til andet syntes jeg. Ellers har kælderen fået lidt farve – men selve kælderen kommer vi tilbage til.

Her kan I se før-billederne, fra da vi overtog huset…

Inde til venstre er der et skønt stort badeværelse.

 

 

Here we go…

Det er jo et gammelt hus med krummelurer og den slags, og jeg elsker det!

Vi manglede et gæsteværelse i huset, og selvom vi med kælderen har 315 kvm, så er der ikke andre ledige rum, uden vi skulle til at vælte vægge, og det passer bare ikke rigtig ind i huset. Vi ryddede derfor dette lille kammer for opbevaringsskabe og hylder, og gjorde det til et lille bitte gæsteværelse, og det fungerer så fint.

Der mangler stadig lidt knage og måske et spejl på den store væg, men ellers tænker jeg ikke der skal så meget andet ind. Der skal nok lige noget for ruden i døren.

 


Reklame

Neighbour giver 20% på alle i forvejen ikke nedsatte varer med denne rabatkode: Mascha20

Hovedgavl, sengetæppe, puder, lakæsker, vaser er fra Neighbour.dk / Seng fra Copenhagen Comfort Beds / Billedet er Troels’ / Kuglelampe fra Balie Balie / Det lille møbel husker jeg ikke hvor er fra / Gulvtæppe fra Garant Valby.

 


 

 

Jeg har prøvet at fjerne billedet, men det dukker på underlig vis hele tiden op på væggen igen, så nu bliver det der.

 

 

Lyssituationen var lidt udfordrende, for der er ikke stikkontakt eller udtræk til lampe derinde, men der er en sjov lampe i væggen, som hænger sammen med en lampe på badeværelset, som naturligvis kan benyttes, men ligger man i sengen og vil have lidt hyggebelysning er det ikke så smart. Den lille lyskugle er en lampe på batteri som skaber et meget hyggeligt lys og passer perfekt til det der lige manglede.

 

 

Det har vitterligt gjort alverden for kælderen at der er kommet tæppe på. Før var der rumklang og koldt gulv. Min tanke var ellers fiberbeton, men da jeg (okay vores Happy Helper) havde lagt tøj sammen i kælderen flere gange med sko på fordi der ellers var for koldt, blev valget om tæppe taget. Og det er et lækkert tæppe, det var vigtigt det ikke blot skulle være praktisk, men lækkert at komme herned. Det synes jeg det er nu. Der er Garant Valby der har hjulpet med at vælge det helt rette og som har lagt det også. Det projekt var vi aldrig selv kommet i mål med, selvom vi overvejede. Jeg følte det var alt for tidligt med sådan en test på forholdet, haha, PYHA!

 

 

Det er nok hovedsageligt husets farmor og mormor der skal overnatte her, og selvom Troels havde en seng tilovers fra hans gamle hus, valgte jeg at der skulle en ny til. Kun det bedste er godt nok til de damer, ik’. Troels har aldrig sovet bedre end i min seng, påstår han, så hvorfor skulle vores mødre nøjes med andet? Jeg købte derfor en mindre udgave af vores til dem, en str. 140 cm var det der var bedst plads til, men i samme gode kvalitet fra Copenhagen Comfort beds. Når vi har så småt et værelse til dem (altså de sover der ikke på samme tid, haha!), så skal det også være godt.

Vi valgte at droppe ben på sengen, da det passer bedst i højden med vindueskarmen.

 

 

Bør jeg skifte den lille mørke velourskammel ud med denne stol? Påtænker at hænge nogle knage op på trævæggen her. Jeg elsker vores trævægge og trælofter ovenpå i denne her stil, det minder mig om mit gamle hus og på en eller anden måde også YSB.

 

Image Map

Næste indlæg

Status på pendlerbarn og ny skole