Hollie & Holly på lokalt visit i regnskoven...

Jeg har nu taget The Solution Collagenpulver i 8 mdr. + 60% rabatkode

Reklame Oslo Skinlab

Efter vi er kommet hjem fra Borneo har jeg brokket mig gevaldigt over hvor slidt jeg ser ud. Min hud er rynket, og jeg er på en måde bare ikke mig selv. Jeg har tænkt at det nok var den lange flyvetur, og har taget adskillige lange karbade hvor jeg har brugt den ene maske efter den anden, og smurt olier og fede cremer i ansigtet om natten. Intet har rigtig virket. I går ryddede jeg så op i mit tøjværelse, hvor jeg fandt noget af det tøj jeg glemte at pakke til bjerget, samt… Min pose med mit anti-wrinkle collagenpulver, The Solution, fra Oslo Skinlab. Jeg fik det simpelthen ikke med, og har derfor ikke taget det i nogle uger, og så slog det mig. Det er da det der er anderledes!

Jeg har ellers taget mit collagenpulver i ca. 8 mdr. og været rigtig glad for det. Jeg har fortsat med at tage det og beholdt mit abonnement, selvom mit samarbejde med dem ophørte efter testen. Jeg kender flere der tager det, og som også har testet det. Jeg kender en, Silke Grane, som har fået scannet huden før og efter indtag – hele 51% forbedringer og reducering af rynker viste testen. Og det er netop det der er så fedt ved Oslo Skin Lab. De køber ikke bare nogle ingredienser der lover en virkning, de gennemtester det hele selv og laver placebotests for at være helt sikre på det virker. Og det gør det altså. Jeg ville elske selv at få testet huden på den måde, især når jeg nu efter en pause der slet ikke har været meningen, kan se en forandring. Så ja, man skal blive ved med at tage det, og det er absolut også min hensigt, når jeg altså ikke lige glemmer at smide det kufferten og drøner om på den anden side af jorden.

Du kan læse mere om forskningen, studier og test der viser resultater her.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at The Solution Anti-wrinkle pulveret har en positiv virkning på min hud, og jeg synes selv det er ret tydeligt. Derfor tager jeg det naturligvis selv, men det er også bare det med at gøre noget, i stedet for bare at lade stå til. Det er jeg enorm dårlig til, jeg kan godt lide at gøre noget for mig selv og mit udseende, for jeg bliver jo ikke yngre og jeg tvivler på jeg en dag vågner op og pludselig er helt glat i ansigtet…Selvom det da ville være rart. Hvor er ham Helligånden, når man har brug for seriøse mirakler??

The Solution er ganske enkelt at indtage, og hvert brev indeholder 2,5 g. anti-wrinkle collagenpulver der kan bidrage til at minimere og reducere rynker og fine linjer i huden samt appelsinhud. Jeg drikker som regel et stort glas vand hver morgen, som jeg putter det i. Det er altid godt med vand som det første om morgenen, for at rette oppe væskebalancen, og det glider lidt lettere ned når jeg ved der også er en anden mening med det. Det kommer også nogle gange ovenpå havregrynene, eller sågar i min mimosa! Det smager af absolut ingenting, og opløses let i alt.

 


Du kan starte med at prøve det nogle uger og se om du har samme resultater som mig, ellers kan du bare stoppe igen. Bliver du glad for det og vælger et abonnement (uden binding), får du det direkte i postkassen med gratis fragt.

Du får 60% rabat på den første pakke, og derefter 30% med min kode: MASCHA60

Find det her


 

Hvis ikke jeg tager mit collagenpulver om morgenen, så gør jeg om aftenen når jeg sidder her på min plads i køkkenet. Her sidder jeg og hygger imens Troels laver mad, og børnene render frem og tilbage. Det er mit lille hjørne hvor jeg har overblik over det hele, og kan kigge ud til haven og katten. Vi er sket ikke på plads i køkkenet endnu, da vi er ved at designe et nyt – men mit Anti-wrinkle pulver har allerede fået en fin fast plads.

 

 

 

Image Map

Næste indlæg

Hollie & Holly på lokalt visit i regnskoven...