Indretning af spisestuen, so far...

Så blev der jul i vinterstuen…

Reklame

Så blev der jul i vinterstuen i Kolding. D. 26. mødtes vi alle hjemme i Kolding, hvor børnene åbnede deres gaver os. Vi er nogle rigtig hyggetrolde og det var så dejligt at sidde samlet allesammen, hvor vi åbnede gaver, spiste godter og hørte julemusik foran ilden med lidt julebobler. Det kunne ikke være meget bedre.

Vi er godt i gang med at indrette vinterstuen, som vi kalder den, og har hele tiden haft en idé om der skulle julehygges herude, hvis den kunne varmes op. Gulvet er egentlig af ret smukt marmor/ men også virkelig koldt. Derfor har vi lagt et tæppe herude til de kolde fødder, men jeg tror vi skal have et i den lyse udgave i stedet, og så flytte dette ind på mit kontor.

Vi har valgt at sætte en biopejs fra Termatech herud, for at få hygge og varme. Den varmer rummet ret hurtigt op til en dejlig temperatur, og så sætter vi lige døren på klem indimellem, enten ud til eller har døren til at stå åben ind til spisestuen. Rummet ville være ubrugeligt det meste af året, hvis ikke vi havde sådan en, så det har været et godt valg allerede. Jeg har faktisk kigget på sådan en i flere år, og valgte lige denne udgave da vi synes den passer godt til huset i stilen og med det lidt rustikke stenlook.

Sofaen har jeg haft en kamp med at finde, for den er udsolgt overalt, men i min søgen har jeg fundet ud af at Lene Bjerre får den på lager igen i det nye år. Men det går åbenbart hurtigt med den. Jeg fandt min i en udstilling som jeg på mine grædende knæ, fik lov at erhverve mig. Kender I ikke det, når man ser noget man bare lige kan forestille sig, og ikke kan holde ud ikke at eje.

Jeg havde egentlig lovet Troels et grønt marmorbord herud til, i bytte for vi ikke skulle have det i køkkenet. Men så kom jeg pludselig hjem med et sort. Jeg må finde noget grønt til ham et andet sted. Se lige de fine julede glas, som vi har fået i indflyttergave, de er lige prikken over i’et. Og den lille bakke under flasken, som Troels fandt hjemme hos sin mor.

Alle links er reklamelinks: Biopejs: Termatech / Sofa: Lene Bjerre / Bord og tæppe: Nordal  / Glas og lysestager: Nordal / Tæppet er et markedsfund og Juletrøjerne er desværre udsolgte.

Nej skat, julemanden kommer ikke igen…

Jeg bliver så glad ♥

Vi hyggede hele aftenen sammen indtil midnat, ude foran ilden.

Og nu er mor træt!

Hørt på børneværelset: “Mor og Troels kysser så meget, at jeg tror de snart får en baby. De kysser hele tiden altså”.

Haha, det gør mor og Troels så ikke, men sød betragtning.

Image Map

Næste indlæg

Indretning af spisestuen, so far...