Piece Of Cake reception

Velkommen indenfor i stueetagen…

The devil wears slim fit overalls! Nogen skal jo lede og fordele arbejdet, ik… Og ja, hvor er min mimosa?!? Ret skal være ret, den var naturligvis allerede drukket.

I weekenden gik vi i gang med at få sat sving i huset. Vi havde en køkkendesigner forbi, min indretningsarkitekt Annette kom og maleren var forbi for at se hvor meget arbejde der er i det – der er meget malerarbejde! Vi kan slet ikke få armene ned over hvor glade vi er for huset, også selvom kælderen bød på flere overraskelser end vi lige havde regnet med, men det fikser vi bare

Jeg vil gerne vise jer det hele, men vi tager det lige i etaper, etager og rum for rum.

Velkommen indenfor i stueetagen. Jeg viser jer her hall, kontor, stue og spisestuen…

Der er meget højt til loftet, der er skøn stuk og høje paneler. Der er en lille entré og en lille hall, og jeg siger jer at ringklokken er fan-fucking-tastisk!! Den lyder helt majestætisk, jeg er næsten nødt til at lade jer høre den på story.

Stueetagen ser sådan her ud:

Rummet her bliver mit kontor.

Stuen.

Spisestue.

Her er udgang til udestue.

Der kigges på alle mulige malinger, farver og effektmalinger til børneværelserne. De har fået lov at få en “sjov” væg hver… Men først tager vi lige de voksne beslutninger i stueetagen, så 1. sal og kælderen til sidst.

Jeg er så glad for Annette kunne presse os ind i kalenderen, jeg havde slet ikke troet det, but lucky us! Jeg er VILD med hendes stil, og alle hendes flotte ting i butikken. Det bliver så godt! Annette er med på alle farvekoder vi vælger, og kommer med forslag til indretning, møbler, farver og materialer. Ikke fordi jeg er helt lost selv, men når vi f.eks. står og skal investere en masse i et køkken, så vil jeg bare nødig gøre noget vi fortryder. Og så synes jeg jo også det er vanvittigt spændende at sparre med en der i dén grad har styr på det.

Tjek Annette Boysen ud her.

Image Map

Næste indlæg

Piece Of Cake reception