Bonus familie, jamen det er vi vel...

Smuttur til Skansen i Båstad…

Inviteret

Jeg føler mig efterhånden godt hjemme i sådan en kåbe her, selvom det er uvant der ikke er et glas champagne i hånden samtidig. Efterårsferien sluttede med et impulsivt smut til Sverige, på en lille spa tur bare for Troels og jeg, da alle børnene skulle være hos deres andre forældre. Det er meget godt at prøve noget nyt, og det er ved at være en del år siden jeg har været på Hotel Skansen i Båstad, så det blev der vi tog til. De har et skønt koldbadehus, hvor man lige kan dyppe sig i det kolde hys, og så hoppe op i et dejligt varmt udendørs bad bagefter – det er jeg vild med!

Ja ja Familie Guf’en har sat sig lidt, men det er jo usundt for børn med så meget sukker, og nogen skal jo for pokker spise det.

Hotel Skansen er mere maskulin i udtrykket end de andre steder jeg plejer at komme, så hvis ens kæreste ikke gider det er for hygget-nygge, så er det måske et godt sted at lokke ham med til en start.

Jeg synes ikke vi lavede andet end at spise og drikke fra vi kom til vi gik. Der var afternoon tea med snacks, macarons, kager og kaffe, virkelig god 3-retters aftenmenu og overdådig morgenbuffet, som vi fik på hotellets restaurant, Sand. Både før middagen og efter morgenmaden hyggede vi os foran pejsen, med udkig over vandet.

Øreringene finder du HER – 15% rabat med: MASCHA15 (kommer ned i 84 kr.!)

Der er bare så smukt med det flotte efterår, og så kan I tro han kunne bliove sat i gang med kamera og det hele… Han kan jo lige så godt gøre sig nyttig, ik.

Den hvide strik finder I HER, den lyserøde strik finder I HER

I får 15% på strik (og andet på den side) med rabatkoden: MASCHA15

Og jakken fåes HER

Det er mig en gåde hvordan han får de bette stolper til at se så lange og tynde ud, men der er ingen brok herfra!

Image Map

Næste indlæg

Bonus familie, jamen det er vi vel...