Det bliver sådan en dejlig dag!

Lyserø fredag hos Cocopanda – spar 20-70%

Annonce Cocopanda

Er I klar til vanvittig lyserød fredag med op til 70% hos Cocopanda, som i forvejen er virkelig, virkelig gode priser?

Cocopanda donerer 20 kr pr. kunde til brystkræft fra de kunder som handler mellem fredag d. 05.10. til søndag d. 07.10… Og det kan I jo nok regne ud, at jeg synes er verdens bedste sag at støtte.

Jeg vil gerne vise jer nogle af mine egne favoritter, for da jeg var i Norge og besøge Cocopanda for nylig, fik jeg en masse produkter med hjem, og blandt dem har jeg fundet mine favoritter.

Nogle af mine favoritter finder I her.

Kender I det når man bruger en ansigtspeeling, at der er virkelig langt mellem kornene? Jeg kan bedst lide når der er mange deri, ellers kommer jeg bare til at skrubbe for hårdt, fordi jeg ikke føler jeg får nok ud af de få der oftest er i. Men, men… Nu er jeg blevet ret vild med denne her peeling, og den brugte jeg en aften lige inden jeg skulle i byen, så jeg var helt klar til en god makeup. Ovenpå min dagcreme bruger jeg en af disse primers. Den med guld til aften/fest makeup, den anden til daglig. Det giver ikke bare et mere glat og jævnt look, men min erfaring er også at min makeup holder meget bedre. Til aftenmakeup bruger jeg denne fixing spray, som dufter dejligt af kokos, og jeg elsker kokos, det skal man måske være til.

Lyserød Fredags tilbud finder du her.

Udover der er 20-70%næsten hele shoppen, så har jeg også rabatkoder til jer:

Kode: KRÆFTMAS (giver gratis fragt)

Kode: KRÆFTMAS10 (giver 10% rabat)

Ved køb over 399,- er der automatisk gratis fragt!

MUST HAVES!

Jeg er virkelig dårlig til at tage makeup af om aftenen, især når jeg som denne aften kom sendt hjem efter en god tur i byen. Men se lige hvor fin min makeup så ud næste dag, det var ret imponerende, så primer og fixing spray is ON! Single ladies… Det er sådan I gerne vil vågne, hvis ikke I sover alene. Det så også pænt ud tæt på.

Paletten her har det hele, og er nærmest alt jeg behøver når jeg farer rundt. Vi skal afsted i efterårsferien, og så er den ret nem at tage med, i stedet for at pakke en masse blandet makeup.

Der vil blive sendt nyt nyhedsbrev ud hver fredag, lørdag og søndag. Så hver dag vil der være nye tilbud.

*Gælder ikke ByNoor & Laura Mercier.
Max 20% på Exuviance & Dermalogica.
Max 10% på Moroccanoil, Ole Henriksen & Beautè Pacifique
Max 10% på nyheder

 

Image Map

Næste indlæg

Det bliver sådan en dejlig dag!