Status over flytning til Kolding...

Fødselsdagsrabat: 10% rabat og gratis fragt hos Cocopanda!

Så er der igen en god rabat til jer, og jeg har allerede selv fået lov at shoppe på forskud. Det er Cocopanda der har 6 års fødselsdag og derfor giver jer nogle gode rabatkoder. What’s not to like, det er næsten imponerende at jeg altid kan finde noget jeg mangler, eller nærmest ikke vidste jeg manglede, sådan kan man jo heldigvis blive så klogere.

Der er 20-70% på de fleste produkter på shoppen, som en fødselsdagsgave fra Cocopanda til dig. Find hele udvalget HER.

I får 10% rabat og fri fragt med mine koder – ved køb over 399 kr. er der automatisk gratis fragt.

Gratis fragt: FRIFØD
10% rabat: 10FØD

*Rabatkoderne er gyldig fra d. 16.10. til d. 21.10.2018

Jeg er ret vild NYX Away We Glow, som er en glowing fugtgivende creme du skal ligge ovenpå din alm. dagcreme, men under din foundation. Den giver et look af en smule highlighter og velfugtet hud. Ret lækker, den giver lige det der ekstra glød og er især god synes jeg, hvis man ikke er så god til at placere highlights korrekt selv.

Øjenskyggen har bogle gode efterårsfarver. Jeg er som regel mest til de brune og mørke mokka nuancer, men blomme i både en klassisk og mere lys udgave går også rigtig fint til alt det nye efterårstøj, som jeg i øvrigt ikke kan vente med at komme i.

Jeg valgte også en serie til håret som jeg har med mig i Kolding, så jeg ikke skal slæbe frem og tilbage hele tiden. Serien fra ByNoor dufter virkelig godt, og så har jeg lige en periode hvor jeg prøver forskellige stylingprodukter af. Denne salt spray synes jeg er rigtig god, og kuren også. Jeg bruger ikke selv voksen, men den dufter bare så godt at den er god at give til sin kæreste.

Du finder ByNoor her

Der er ikke rabat på ByNoor, men jeg synes de er alle pengene værd, så det er altså nogle af mine favoritter alligevel – men hey, så kan man jo altid bruge noget gratis fragt.

Image Map

Næste indlæg

Status over flytning til Kolding...