Samsøaktiviteter, utrolig korte ben, ny bil & kir

John Wayne, verdens største labyrint & smørstegte kammuslinger

Annonce i samarbejde med Færgen.dk & Visit Samsø

Sidste omgang fra Samsø. Se os lige, tror I vi har det sjovt sammen? Jeg er gammel hestepige og red indtil jeg blev teenager, så gad jeg ikke rigtig det mere. Jeg har haft to ponyer, Musse og Mascha. Ja, I know! Så jeg kan godt ride, men det er godt nok mange år siden, så da jeg fandt ud af vi kunne det på Samsø, skulle det jo prøves. Mest fordi jeg så gerne ville se Troels på en hest, da han aldrig har prøvet det før. Lidt konkurrencemenneske er man vel.

Jeg havde lidt håbet på en vild araberhingst til mig, og et lille æsel til Troels, men det var nu nok meget godt vi fik to gode Islændere i stedet. Vi tog ud til Nørreskiftegaard Islandsheste, hvor vi skulle ud på en 2 timers ridetur på øen.

Troels klarede sig langt bedre end jeg overhovedet havde forestillet mig, og var sågar i trav og galop på hesten Kurt. Han havde endda overskud til at lege John Wayne imens, og skød omkring sig med sin fiktive cowboypistol. Han levede sig vældigt ind i det, samtidig med han jo også tog billeder af mig undervejs.

Det var sådan en smuk tur henover de nyhøstede marker, hvor der også var mulighed for fuld galop – det var så fedt! Også lidt spændende da det pludselig trak op til uvejr, himlen blev sort, det lynede og vi blev næsten blæst af hestene… Vi nåede hjem lige 3 min inden det stod ned i lårtykke stænger, efter en fantastisk 2 timers ridetur. Hestene var ganske rolige, så alle kunne såmænd være med, det behøver man slet ikke være nervøs over, de fortrak ikke en mine da der blev uvejr. Gør jer selv den tjeneste at oplev Samsø på hesteryg, jeg elskede det! Det gjorde Troels altså også, siger han.

Samsø Labyrinten – verdens største labyrint!

Troels var fløjet hen over den på forhånd, i håb om han kunne snyde, fordi han troede vi skulle konkurrere. Helt ærligt, hvor unfair er det?! Det fik han heldigvis ikke meget ud af, vi skulle nemlig være på hold sammen, og samarbejde.

Samsø Labyrinten er en skov med masser af små stier og T-kryds. For enden af hvert T-kryds er der et tal, på den oversigt man får udleveret er der masser af tal med tilhørende spørgsmål, med to svarmuligheder. Svarer man det ene skal man gå til venstre, svarer man det andet går man til højre. Det hele ender med man kommer i “mål”. Man kan selv vælge hvilket tema spørgsmålene skal være og hvor man vil ende samt hvor lang tid man ønsker det skal tage.

Der er en masse muligheder for både voksne og børn. Hollie Nolia ville ha’ elsket Disney spørgsmålene og set hele labyrinten som en skattejagt, så det er bestemt et sted man kan tage ungerne med hen, men altså vi synes også det var sjovt uden.

Vi spiste aftensmad på Hotel Strandlyst, hvor vi fik fire retter med tilhørende vinmenu. Det var tiltrængt ovenpå ridetur og øm bagdel. Vi er af flere blevet anbefalet stedet her, og det skulle også være ret eksklusivt at bo her med flotte værelser og pool.

Vi er begge ret enige om, at denne forret med kammuslinger stegt i smør, var hele opholdets favorit. Hold nu op det var godt! Og en god vinmenu til, der resulterede i at vi ikke kunne køre hjem. Vi mødte en jeg kender, Vickie Jo og kæreste, som vi skålede lystigt med. Vi havde taget bilen fordi det regnede, men endte med at gå grinende hjem omkring midnat, ca. en kilometer i bælgmørke. Det var SÅ hyggeligt ♥

Image Map

Næste indlæg

Samsøaktiviteter, utrolig korte ben, ny bil & kir