Sammenbragt weekend på min side af broen

Hej mandag, der blev du lige reddet!

Så startede mandagen lige med morgenpanik over mangelede bil, total rodet hjem og opkald fra revisoren jeg sørme ikke lige kunne tage. Kender I ikke de dage? Det bliver til en dag foran computeren, og da farmor var kommet for at køre Hollie Nolia i skole, kunne mandagen for alvor starte.

Det gode ved at arbejde hjemmefra er, at ingen kan se dig. Medmindre man selvfølgelig er typen der ikke kan lade være med at lave instastorys eller tage billeder af sig selv i morgenkåbe og ansigtsmaske, og dele det på bloggen. Så… Here you go!

Jeg er storforbruger af nemme ansigtsmaskeløsninger, hvor jeg ikke skal gratte rundt i det. Nogle der er lette at have med i tasken eller håndbaggagen, eller bare til en mandag morgen der er gået lidt skævt. Jeg har i dag nrugt den nye Purifying Pink Clay Mask fra Swiss Clinic, som var nem at tage på og lade virke, imens jeg fik mit morgenvand og kaffe til at starte dagen på. Faktisk plejer jeg at gøre den slags om aftenen lige inden sengetid, men i dag var bare anderledes – jeg havde brug for det.

Purifying Pink Clay Mask er en klisterfri lermaske, som rengør, plumper huden op og mindsker porer. Ved nogle masker kan det føles lidt snasket at få en kold våd maske på, og bagefter er man lidt i tvivl om hvad den egentlig har gjort, hvis ikke man lige ved det. Her er du faktisk ikke i tvivl. Masken har en behagelig konsistens, og sidder ordenligt uden at skøjte rundt. Den tørrer let op efter 15-20 min., men jeg har den på ca. 25-30 min. og kan tydeligt se forskellen bagefter. Det er som om jeg lige får et filler-boost, og bliver mere ensartet og puffy. Nu er jeg nærmest ærgelig over jeg ikke skal nogen steder i dag, for mit mandagslook er næsten for godt til bare at sidde herhjemme.

Masken indeholder B12 vitamin for at øge hudens elasticitet, sort te for jævnere hudtone og ler der dybderenser og fugter – og så er den let pink!

Den koster under en 100-lap og absoult det værd. Især her på min mandag morgen!

Køb Purifying Pink Clay Mask her

I kan også, hvis i stoler på mit ord om hvor genial masken er, købe en pakke med 3 stk. i og dermed få mængderabat på masken. 3 pack finder i her

Hvis du er i tvivl om hvilke produkter der passer til din hud, eller har lyst til at prøve nye varianter, så er Swiss Clinics Digital Beauty Advisor let at bruge og ganske gratis. Det tager ingen tid og er en god sparring, når der skal tages højde for skønhed påvirket af søvn, væske, stress og kost. Find Beauty Advisor HER

Image Map

Næste indlæg

Sammenbragt weekend på min side af broen