Familieforøgelse: Så skal der skiftes ble...

Og nu… Marvel Summer of Super Heroes i Disneyland Paris!

Pressetur til Disneyland

Se lige hvor vi er. Disneyland Paris for pokker!

Vi er så heldige at vi, sammen med en masse andre medier (for det er min blog jo), er inviteret på pressetur hertil. Det gør turen til noget helt særligt fordi de arrangerer en masse specielle og spændende ting for os. Temaet er Marvel Summer of Super heroes og vi er SÅ klar på superhelte. Drengene er især ret vilde med at det ikke kun er prinsesser det handler om, men. Ja lige i denne sammenhæng kan jeg næsten ikke andet end kalde Troels for en dreng også, jeg er den sidste uge blevet tvunget til at se alle superheltefilm… Det har alligevel været noget af et projekt, som jeg er faldet i søvn til nogle gange.

Jeg døjede lidt med net i går, og lige nu vil vi bare så gerne ud i parken og ha’ det sjovt. Så I får lige et postkort i billeder herfra sengekanten.

Vi bor på Disneyland Hotel, som er det fineste 5 stjernede Disneyhotel lige indenfor selve parken. Her blev vi tjekket ind og fik den fine status af special agents, som nu kan deltage i Marvel Summer of Superheroes…

Mickeeeeeey!!!!

Uuuuhhhhhh… Nu kommer Minnie, lidt starstruck er man vel…

Captain America gang! Julius og Hollie Nolia render rundt i dette outfit hele tiden (og Troels når han får vredet det fra en af dem). Det er så godt, for jeg var lidt bange for hun ikke ville synes om de seje superhelte med hellere ville have prinsesser – det er slet ikke tilfældet! Hun vil nu være pigesuperhelt, når hun blir stor.

Vi har vores egen VIP Guide med rundt, så vi kan komme ind ad en hurtig indgang til alle forlystelser, og blive vist grundigt rundt. Så er vi sikker på vi ser det hele jo, selvom der er et spændende presseprogram. Det er noget alle kan tilkøbe sig, og særligt Emilie har det egentlig ret godt med de der tre første bogstaver der 😉

Er det er sæt vi måske også kan låne senere….?? 😉

Så er der kys i luften ♥ Lad jer ikke narre af cuteness, vi var nær vendt om i flyveren pga. divaattitude. Aner ikke hvor hun får den slags fra.

Hej hej prinsesser. Optoget er simpelthen så flot! Jeg smider en masse videoer på IG så hold øje med @maschavang @hollienolia

Mor her var så den eneste der stak i skrig da Darth Vader fandt os. Hollie Nolia kan heldigvis passe godt på mig.

Illuminations showet er i verdensklasse, så så smukt altså. Videoer SKAL ses på story!

Og så mødte vi de ÆGTE superhelte!

Nå ja, vi har vel hver vores favorit… Kom du bare nærmere Thor. Som i HELT tæt, tak! Vis mig den hammer…

I Troels’ ekadrille 727 på Fighter Wing i Skydstrup, hedder de hammerkastere og har Thor og hammeren som logo, så han er ret stor fan. “Nu skal du altså ikke blive pinlig igen” siger Hollie jævnligt, haha!

Image Map

Næste indlæg

Familieforøgelse: Så skal der skiftes ble...