Det tager kun 8 min, og jeg gider ikke blive længere...

Sidste gang gik det liiiidt for hurtigt…

bdbf0cae-a805-41b6-891a-017335444204Reklame for Swiss Clinic

Jeg så lige en artikel der omhandlede mit vægttab det sidste års tid, og at jeg nææææsten er nede på det jeg startede med, inden jeg tog de der omtalte 10 kg på. Yes, der mangler kun lige 2 kg, men det er som regel også de sværeste at komme af med. Det er jo ikke fordi jeg ikke er fin nok som jeg er, hvis jeg selv skal sige det, men min træner mener nu stadig der skal lidt fedt af og så nogle muskler på – det arbejder vi hårdt på. Eneste problem er bare… Alt det jeg propper i hovedet.

Jeg har en meget sød tand, nok nærmere et fuldt gebis af søde tænder. Faktisk fik jeg en besked af min træner da han læste artiklen på BT hvori der står: “Mascha har valgt at kombinere den hårde træning med en kostplan, så hun forhåbentlig inden længe når sit mål.”

Ohhhh well, oh well… Så skriver Herman: “Hvilken kostplan..? Kage, chokolade, champagne & vin??!   😅😜😅😜”

Vi har lidt en udfordring med mig, jeg skal virkelig være standhaftig for ikke at spise noget dumt eller overspise. Jeg spiser altid for store mængder, indtil jeg får den der alt for voldsomme mæthedsfølelse. Det er jo lidt dumt, og helt unødvendigt egentlig, og også derfor jeg indtager nu igen Diet Fiber Gel fra Swiss Clinic inden mine måltider, som jeg tidligere har haft virkelig gode erfaringer med – næsten for gode, da jeg endte med at tabe 5 kg. på 2 uger!! (læs tidligere indlæg her).

baad0444-db9e-4143-a071-2409d3b65713

Diet Fiber Gel før hvert måltid

Jeg har før fortalt jer om Diet Fiber Gel fra Swiss Clinic, og får ret menge spørgsmål om det i PB på IG da folk ikke helt husker hvad det er. Så nu får I det lige igen…

Diet Fiber Gel er et lille handy brev med en fiber gel i, der indtages sammen med 1-2 glas vand en halv time før hvert måltid. Gelen udvider sig så nede i maven så du får en lettere naturlig mæthedsfølelse, og derved ikke overspiser eller måske får trang til søde sager. Det giver lidt sig selv at man lettere taber sig på denne måde, det gør jeg hvert fald. Skal lige back on track efter Thailand, ik. Diet Fiber Gel, kombineret med god træning og fornuftig kost er meget effektiv for vægttabet, og endda med dokumenteret virkning. Fibergelen indeholder glukomannan konjak, som er eneste naturlige ingrediens der er videnskabeligt bevist vægtreducerende.

Jeg tager dem som regel i en 14 dages periode, for at få styr på min sukkertrang. Diet Fiber Gel fået i pakker til 14 eller 28 dage.

Jeg har naturligvis en rabatkode til jer, hvis I vil starte op som jeg selv, her den næste periode…

Rabatkode: DIET50

14 dage koster normalt 399 kr., men med rabatkoden koster den kun 200 kr. Købes HER

28 dage koster normalt 599 kr., men med rabatkoden koster den kun 300 kr. Købes HER

f74985f9-bffa-45db-8bbb-6b9222d69a62

Image Map

Næste indlæg

Det tager kun 8 min, og jeg gider ikke blive længere...