Børn i byen: En lille bøn...

Ingen ændringer her! Som om… Tsk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERATænk sig, min mor har haft den frækhed at ringe her til morgen og spørge om der er ændring i reglerne mht min pakkekalender som hun står for, for min mormor – til mig. Øhhhh nej! De er nøjagtig som de plejer at være. Jeg plejer at få adventskalender, dvs. 4 pakker, men da vi af erfaring ved det er svært for mig ikke at åbne dem før tid, plejer der at være “ekstrapakker”. Mere så jeg ikke pludselig står der uden pakke på en søndag, det kan vi jo ikke ha’.

Så nej mor, det er helt som det plejer at være, også selvom jeg er 38 år ♥ Nå ja, Hollie Nolia får da også en pakkekalender, bevares.

Det synes jeg egentlig sagtens jeg kan dætte ind under, at jeg elsker traditioner. Det er jo også her jeg selv skal være vaks med løgnene. Jeg var ikke helt så god til det med nissedøren sidste år, så det må gøres bedre denne gang. Løgnene må være på plads fra start! Mangler også en rigtig flot julesokke der kan være noget i.  Jeg forestiller mig det måske er sidste år hvor hun tror på julemanden, da hun starter i skole til sommer… Så går den jo nok ikke meget længere, tror I?

Jeg pynter til jul i weekenden, så hvis I har nogle gode traditioner I vil dele, så kom endelig med dem så jeg ikke kommer for sent i gang.

Næste indlæg

Børn i byen: En lille bøn...