Efterår jeg elsker dig!

Vind din egen fest – frit valg!

IMG_6864

Reklamelinks

Har du fulgt med i vores fødselsdagsuge og tænkt, at sådan en fest ville du selv ønske at holde, for dig selv, dit barn eller en helt tredje? Så har du chancen nu, da du kan vinde din helt egen fest med festartikler og balloner fra Abefest.net til en værdi af 799kr. når du tilmelder dig deres nyhedsbrev!

Tilmeld dig nyhedsbrevet HER for at vinde en fest!

En rigtig abefest!

Ingen fest her uden balloner og pynt! Man skal ha’ fulgt meget lidt med for ikke at vide jeg er helt tosset med den slags, og det er jeg fordi jeg har set små øjne lyse op om morgenen når de så alle de farverige balloner og al pynten. Det gir et helt sug i maven at gøre nogen så glad, og det synes jeg så mange som mulig skal have lov at opleve. Det kan være alt fra børnefødselsdag til voksenfest eller Halloween-party lige om hjørnet.

Du har mange chancer!

Abefest.net trækker hver fredag, altså HVER UGE, en vinder af en festpakke af eget valg til 799 kr, på skiftevis deres Instagram, Facebook, Snapchat og deres nyhedsbrev som man skal huske at tilmelde sig HER. Du har derfor rigtig mange chancer for at vinde, hvis du tilmelder dig og følger alle steder, hvis du virkelig gerne vil vinde!

Der er frit valg af artikler og har du svært ved at beslutte dig eller med at sætte det helt rigtige sammen, så hjælper Abefest.net dig gerne med at få styr på det hele. Der kommer løbende nye temaer og de er ret lydhøre overfor idéer. Tro mig, de har haft mig i hænderne så de kan klare alt og har stor tålmodighed og god service, de er blevet testet af stresset fødselsdags-mor, haha.

Næste indlæg

Efterår jeg elsker dig!