Zulu Comedy Galla: The look!

Tip fra én “husmoder” til en anden: Spar penge!

IMG_4516

Reklamelinks

Der er need to have og der er nice to have. For mig er det ofte egentlig det samme… I need to have it, to be nice 😉 Og lad mig bare være ærlig, det render op!

Især os piger/damer har omkostninger og udgifter ingen mænd nogensinde ville kunne forestille sig, vi har jo gennem hele livet gjort alt for at snyde dem, så de tror vi vågner sådan hver morgen. Ved de overhovedet hvordan man starter vaskemaskinen og hvor åndsvagt tungt det er at slæbe vaskemiddel hjem fra indkøb? NEJ de gør ej! Kan de sætte sig ind at vi har brug for både bodyshower, body scrub, ansigtsvask, peeling, shampoo, balsam, hårolie, heatprotection, all in one hair protection OG bodylotion (bare til at begynde med) for et enkelt bad. The have NO idea – de forstår os ikke. Ja, jeg hænger jeres mænd lidt ud her men jeg er single (wonder why) og har ikke selv nogen mand at spytte i puljen. De tror det er så riiiigeligt med en ALL IN ONE Shampoo der fikser alt, til 17 kr. pr. liter. Shut up!

Men men, jeg ved om nogen hvad det koster og det er ikke bare én gang jo, vi køber det hele løbende for vi kan ikke undvære det. Tænk hvordan verden ville se ud hvis ikke vi brugte formuer på at se godt ud. Nu tænker jeg ikke udelukkende hvor meget vi som sådan pynter, men mere på den globale økonomi. Der er vi alligevel gode til lige at få det hele til at løbe rundt, med vores forbrug.

Og det er der altså et par kvikke mænd der har opdaget, og lavet Luxplus til os, som er et unikt koncept kun for medlemmer. Det vigtigste for dig og mig: Vi sparer penge! Selvom jeg lige var efter mændene, så gælder det altså også dem og vores børn ♥

Hos Luxplus kan du få alt fra mascara, tamponer, vaskemiddel, parfumer, makeup, kaffe, tandtråd, kondomer og hvad familien ellers har brug for. Du kan spare 40% på din Youngblood mineralpudder, få dit tunge vaskemiddel leveret lige til døren næste dag med fri fragt og spare op til 80% på alt det du alligevel plejer at købe, hvis bare du er medlem af Luxplus.

For at opnå alle de gode rabatter, skal du være medlem af Luxplus. Du får den første måned gratis, herefter koster det 89 kr. pr. mdr., hvilket hurtigt kan betale sig med de rabatter men får som medlem. Du kan opsige dit abonnement når som helst du ønsker, hvis du pludselig beslutter dig for at leve som nomade og være free bleeder er der ikke længere har behov for mascara, vaskemiddel eller Tampax… For så giver det jo ingen mening længere.

Af ting jeg ikke selv kunne stå for, er bla….

Uniq One / Contour stix (KUN 19 kr. som medlem!!) / Prime magic / Makeup mist & set

Det er en god idé at læse betingelser og om abonnementet selv, hvis nu jeg ikke har forklaret mig godt nok.

GemGem

GemGem

GemGem

Næste indlæg

Zulu Comedy Galla: The look!