Kærlighed & kemo...

Status: Single…

IMG_2280Så prøvede man også det. At sidde midt i et selskab på en restaurant og læse i pressen at man er blevet single. Ja, altså mig. Jeg er egentlig stadig så paf, at jeg ikke ved hvordan jeg skal reagere. Altså jeg er ikke paf over vi ikke er i et forhold, det har vi ikke været noget tid, men at det blev ikke til den korte status vi havde aftalt skulle ud søndag. Jeg har nu i dén grad fundet min private grænse for hvad jeg ønsker at dele med offentligheden. Jeg valgte igår ikke at kommentere på noget, da jeg syntes det var det mest ufine tidspunkt overhovedet at bruse ud med et breakup på, lige samme dag jeg fortalte om min mors situation.

Jeg kan kun bekræfte at vi ikke længere er sammen, og jeg har ikke yderligere kommentarer.

Update: Rasmus kendte ikke til mit indlæg om min mor da han lavede opdateringen på Facebook.

Næste indlæg

Kærlighed & kemo...