Ny rengørringshjælp til den 'Desperate Housewife"

Boliginspiration til hjemmet

ellos

 1. lysekrone  / 2. spejl  / 3. tapet  / 4. kurve  / 5.lys  / 6. puf

Reklamelinks

Efter jeg har købt nye sofaer og sofabord, er det en helt anden stil jeg prøver at skabe herhjemme. Det skal altså være hyggeligt, men på en lækker måde. Jeg kan godt lide sort, hvid og grå med et strejf af noget rosa… Som jeg lige må ud og finde. Det kan måske være en lampeskærm eller et par puder.

Det har taget mig lang tid at finde den rette lampe til stuen, og den lille entre som jeg selv tapetserede for noget tid siden, må altså laves om. Det blev for mørkt. Men nu tror jeg det helt rigtige er fundet, og vil da lige tippe mine favoritter videre til jer.

Næste indlæg

Ny rengørringshjælp til den 'Desperate Housewife"