Rabatkode: Spar 25% på Brinckers elcykler

Opskrift: Grønne nogen & kyllingpølser

IMG_9625Der har været opstandelse! Der er børn der ikke har fået mad, fordi jeg ikke har udgivet denne længe ventede (hvert fald 12 timer) opskrift på min middag, til min højt elskede datter og jeg fra i forgårs. Mad er kærlighed, det ved I, og derfor har jeg også som en undtagelse været ved kødgryderne, for at forsørge mit barn. Og endnu vigtigere, for at tage bloggerbilleder af maden, og dele den med jer.

Grønne nogen & kyllingpølser, med tilbehør.

Opskrift:

Tortelloni med ricotta og spinat (ahhh derfor grønne!)
Kyllingpølser
Ketchup
Chilimayo

IMG_9618

Bring noget vand i kog, eller brug som mig en Quooker, så jeg opholder mig kortest tid muligt i køkkenet. Tilfør de grønne nogen, og lad dem koge til det andet er færdigt. Tag kyllingpølserne ud af pakken, og skyl dem under hanen for gelésnask. Put et par dråber olie på panden og steg pølserne. Når begge dele er færdigt, skal man huske (!!) at slukke komfuret. Evt. afbrændte bryder tilsættes en opvasketaps, kogende vand og stilles i blød natten over.

IMG_9622

IMG_9620

Anbring nydeligt pølser og grønne nogen på tallerken, så de er klar til foto. Vær omhyggelig, brug mindst lige så lang tid på anretningen, som på at lave maden. Måske mere. Tilføj tilbehør i form af ketchup og chilimayo.

Når billedet er taget, dyppes maden grundigt i tilbehøret for at opnå en form for smag. Pølserne smager en smule af grill og de grønne af absolut intet – som i intet!

Velbekomme, og tak for den store interesse for min madlavning. Husmodertips vil sikkert fremover komme i en lind strøm her fra hjemmet i Dragør. Jeg vil hvert fald bede både min oprydning, rengørring, dem der vasker tøjet og kommer med min mad om tips jeg kan give videre, eller i det mindste deres websites og kontaktinfo.

Velbekomme – Jeg skal sgu nok blive gift!

IMG_9623

IMG_9626

Næste indlæg

Rabatkode: Spar 25% på Brinckers elcykler