Billeder: Perfect pool days...

Prøver I også at blive gravide?

Skærmbillede 2017-03-26 kl. 11.23.23

Reklame for at få folk til at deltage ♥

Da jeg for nylig skrev et indlæg, om mine betænkeligheder ved flere børn, var der en særlig kommentar jeg studsede ved. “Har du tænkt over din alder?”. Nej, det har jeg faktisk slet ikke, og for mig personligt er det at blive gravid heller ikke noget problem som sådan – men kan det være for mange andre. Måske I/du også gør?

Jeg har flere veninder omkring de 40 år, der har problemer med at blive gravide. Det kan være vanvittigt frustrerende, opslidende og en stor sorg, at være barnløs eller brændende ønske sig flere børn. Det er ikke nødvendigvis alderen der er problemet, der kan være mange årsager til det for nogen er svært at blive gravide, og det er vigtigt at vi gør alt hvad vi kan for at finde ud af hvorfor.

Op mod 20% af alle par oplever tidspunkter med nedsat fertilitet, og en fjerdedel af dem ved ikke hvorfor. Jeg ville godt nok selv være ked af at stå i den situation, især nu, hvor jeg ved hvor stor en gave et barn er. Det skal alle der ønsker sig, simpelthen opleve. Derfor vil jeg også gerne opfordre til vi sammen gør hvad vi kan, for at hjælpe til med at finde ud af hvorfor det ikke er lige let for alle.

En gruppe forskere på Aarhus Universitetshospital søger info om livsstil og evnen til at få børn, og det håber jeg I vil tage jer lidt tid til at hjælpe med. Det går helt enkelt ud på I besvarer et spørgeskema, og giver dem noget info de kan arbejde videre med, så de kan blive klogere på hvorfor det for nogen er svært at blive gravide.

Forskingen har allerede vist at kvinder der træner hårdt i mere end 5 timer om ugen, kan have svært ved at blive gravide.

Både kvinder og mænd mellem 18 og 49 år må meget gerne deltage. Det er bare vigtigt at du er i et fast parforhold og selv forsøger at blive gravide, på naturlig måde, altså ikke være i fertilitetsbehandling. Sig endelig til din mand, at han også gerne må hjælpe til, så det ikke kun er kvinder – man er jo to om at lave et babymirakel ♥

♥ DELTAG VENLIGST HER ♥

 

Billedet er fra da jeg var gravid med Hollie Nolia.

 

Næste indlæg

Billeder: Perfect pool days...