Vi tog en hurtig beslutning...

Railay beach, her bor vi nu…

IMG_3181Vi forelskede os omgående i Railey beach, da vi gik i land på stranden. Sandet er som pudder, og stranden og stedet er meget, meget mindre end jeg havde regnet med.

Der er tre ting der gør, at jeg er vild med stedet her. Stranden, som jo var det første vi blev vilde med, og som er meget børnevenlig, skønt vand og sand – meget instavenlig! Men mest af at, så er det stedet vi bor, Railay Village Resort . Vi luskede os ind på de hoteller ler ligger ud til stranden. Der er vel 3-5 stykker, ikke så mange på denne side, men klart den bedste side her. Man kan gå en lille tur til den anden side, hvor der er mere liv med hoteller, spisesteeder osv – det er ganske frygteligt efter min mening (altså det sted jeg har set, har jo ikke set det hele, så er måske ikke helt fair at dømme ud fra). Jeg synes det er snusket og væmmeligt, så holder mig helst på den skønne side med den flotte strand. Her er en meget laid back stemning, og fantastiske solnedgange som folk samles om på stranden.

IMG_3452

Da vi fik lusket os ind på dette sted var vi solgte med det samme. Vi gik længere og længere ned, forbi hytterne og ned i bunden til en helt uimodståelig pool, og blev enige om at vi måtte sove på dette skønne sted mindst én nat. Længere nede ligger et rigtig luksusresort, men det når ikke denne perle til sokkeholderne – her er vidunderligt og picture perfect!

Vi gik direkte op og spurgte på værelser, men der var helt udsolgt, de havde en enkelt hytte tilbage, og den tog vi med det samme. Det er ikke luksus på samme plan som hvor vi boede før, men her er en helt særlig afslappet charme, og det at vi kan gå ud af hytten og enten gå til venstre til fantastisk strand blot 50 meter den ene vej, eller 50 meter den anden vej, til den skønneste pool. Jeg elsker det! Altså lige bortset fra, at jeg ikke havde tænkt over at hytten er omringet af vand = frøer!!

IMG_3540

IMG_3541

IMG_3539

Her for enden ligger stranden, og i modsatte ende ligger poolen. Jeg bliver lykkelig helt ind i kroppen, når jeg går denne tur, det er helt magisk.

IMG_3538

Se lige en skøn hytte. “Vores lille hytte” som Hollie Nolia siger hele tiden. Ja, ja, den er nu ikke mindre end hun kan sidde i boblebad fyldt med blomserblade og se tegnefilm, den lille diva! ♥

IMG_3371

Jeg synes efterhånden det virker mere og mere, som om folk tror vi er et lesbisk par der rejser sammen. Signer er også stoppet med at sige det ikke er hendes datter, når de siger Hollie Nolia er cute, hun siger bare tak nu og spiller med, hihi!

IMG_3144

IMG_3155

Det her er mit absolutte yndlingsspot! Hele dagen drysser der smukke blomster ned i poolen fra træerne, som flyder pænt rundt, og jævnligt bliver fisket op.

IMG_3162

IMG_4339

IMG_3173

IMG_3213

IMG_3820

IMG_3286

Det tredje jeg elsker ved området her, er en bestemt restaurant/bar, som jeg nok skal vide jer billeder af.

Næste indlæg

Vi tog en hurtig beslutning...