3. december // Julekalender

Migræneupdate og hårdkogt æg. Agtigt…

imageI dag har været en frygtelig dag. Jeg har ellers gået i lang tid uden hverken hovedpine eller migræne, men den sidste uge har været ren røvtur! Jeg har faktisk haft migræne en til to gange hver dag den sidste uge. Som regel vågner jeg ret tidligt af det, tager en pille (sumitriptan stada), og falder i søvn igen. Så er det væk når jeg vågner. Men det har så alligevel sneget sig tilbage om aftenen igen, denne uge. Det tager som regel en lille time fra jeg har taget pillen, til jeg er i bedring. Efter 22 år med migræne, er jeg ret god til at fornemme hvornår jeg skal tage den, så jeg ikke venter for længe, og når at få det helt slemt med opkast og påvirkning af lys og lyde. Den gik dog ikke i dag, og så lige i dag! Jeg vågnede tidligt med migræne, og pillen hjalp bare ikke. Hvad gør man så, når man skal lave julekalender og se godt ud på billedet? Man tørrer tårerne væk, tager ekstra læbestift på og smiler – med migræne for fuld udblæsning. Frem med computeren der selv på laveste lys føles som en projektør i øjnene. Jer der kender til ægte migræne (ikke at sammenligne med hovedpine), ved hvad jeg mener. But what to do? Do the job, tilbage i sengen og hulke, vride mig rundt i smerte og hulke igen. Det er ikke sjovt for en kæreste at overvære. Tog en pille mere, som ikke virkede. Intet virkede! Og hvad gør man så, når der kommet to piger fra Swiss Clinic i Sverige, og har stillet alt op i Matas, hvor jeg smilende skulle gæste butikken fra 14-15? Man gør det man skal, der er jo lissom ikke nogen arbejdsgiver at ringe og melde sig syg til, vel. Rasmus kørte mig derud og ventede imens, og min største frygt var at kaste op på gulvet, men det gjorde jeg heldigvis ikke. Man fatter simpelthen ikke hvor ondt den slags gør, men jeg har vænnet mig til at kunne slæbe mig afsted til mindre ting, og så holde masken kort. Da jeg var vært på The Voice på daglige programmer, var det svært at være syg. Der måtte jeg ofte ligge ude bagved og kaste op eller tude af smerter, til jeg igen kunne tvinge et smil frem til optagelser, og så pause igen. Det har jo altid været lidt et specielt job jeg har haft, og det har bare ikke været muligt at være syg, så var der jo bare en anden der kom indenom imens. Nogle gange ville jeg sgu ønske jeg kunne ligge mig syg, men det er simpelthen ikke en mulighed som selvstændig, og det forstår jeg godt at ikke alle gider. Den anden vej rundt, er der så også en masse friheder, man ikke har som alm. ansat.

Nå, men det var dagens tudekiks fra mig. Heldigvis har Rasmus holdt mig på panden, lavet risengrød og ordnet alt andet 🙂 Jeg tror det er kosten der spiller ind, efter en sund periode, diæt og detox med sunde grøntsager og nul sukker og brød. Der er jeg sgu nok alligevel faldet godt og grundigt i, her i julehyggen. Ellers vil jeg stadig anbefale den piercing, den har virkelig hjulpet utrolig meget, og faktisk har min mor også stor effekt af den. Den har hvert fald taget 50% af hendes tilfælde, og det er ret meget, da hun er ramt værre end jeg er. Jeg har tilbagefald lige nu, men har altså haft en rigtig god og lang periode uden noget.

Sådan ser man ud, når man SKAL… Det er da rimelig godt skjult, synes jeg selv.

image

Lave julekalender til bloggen + tage billede. Så tilbage i sengen igen, (øverste billede)… Og så afsted på job…

image

Smil, og lad være med at kaste op på gulvet Mascha.

Jeg fortæller egentlig det her, fordi der altså nogle gange er en anden virkelighed bag et opstillet billede. Det er sgu nogle gange mere lort end lagkage, men sådanne dage har vi jo alle, spørgsmålet er bare hvordan vi takler dem.

Jeg ligger pt på sofaen, og er indenfor den seneste time i bedring. HÅBER på en god søndag. Også til jer 🙂

Kjole, Zara / Støvler, Christian Louboutin / Læbestift, Max Factor Ruby Tuesday 715 / Ur, Rolex
image

skaermbillede-2016-12-03-kl-20-23-32

Næste indlæg

3. december // Julekalender