Søndagsmad + Konkurrence: Vind en lækker slowjuicer!

Hvaaaa satan!! (Rasmus ingen adgang)

skaermbillede-2016-09-26-kl-15-01-49Nix, drop det, smut ind og læs nogle nyheder i stedet, det her er mellem mig og pigerne!

Ser I, jeg har nemlig opdaget noget, som ikke er så godt han ser. Da vi var til The Voice i Tivoli, TVANG jeg ham til at tage jens, denimskjorte og sneaks på. Jeg ville nemlig gerne i byen med min kæreste Rasmus, som ikke altid behøver at ligne en politiker, men bare en flot fyr i et par jeans. Dét kan jeg nemlig bedst lide. Han kæmpede bravt imod, hvilket jo naturligvis var spild af kræfter. Han kom i jeans. Så sender min mor mig lige et billede af denne uges Se & Hør, hvor Modepolitiet revser ham for hans påklædning, og det er dét Rasmus ikke skal se, for så får jeg ham da aldrig i noget casual igen. Så Mads Christensen, du er ikke i kridthuset her! Se da lige i øvrigt de andre, de kom da heller ikke i pressefolder. Det var en koncert, og jeg synes jeans var mere passende end suit. Hmpf!

OG!! Skægstubbe er det MEST sexede på en mand, uha uha uha, der er du helt off Mads (som sikkert ikke læser det her).

Jeg tænker det er tid til noget mere mand og stil her på bloggen. Og billeder, for satan jeg skal Google billeder. Det er ren arbejde, naturligvis.

image

Jeg synes vi begge var så passende klædt på, og synes da egentlig vi er et ganske nydeligt par 🙂

image

 

Næste indlæg

Søndagsmad + Konkurrence: Vind en lækker slowjuicer!