CrossFit: Bare kald mig G.I. Jane + konkurrence til jer!

Fototip: Sådan skal du stå på billeder

imageSynes du at du ser fjollet ud på billeder, og irriterer du dig over det altid er dig der ser kort og rund ud på ferie- og familiebillederne? Eller efter en tur i byen, når du bare VED at du i virkeligheden var super foxy, men billedet siger noget andet? Jeg kender det SÅ godt. Tro mig, det tog mig mange år at lære hvordan jeg kunne ligne en diva på selv et festivalsbillede (som om jeg går på festival), men jeg lover jer, jeg kan skrue den krop rundt i red carpet-poses any time nu!

Jeg vil rigtig gerne hjælpe jer, så I kan føle jer mere sikre på billeder. Hvis I synes jeg på mine billeder får mine 161 cm. til at syne uendelige, så er det nemlig ren snyd. Jeg er ikke højere end en mumitrold, men kunsten er at stille sig så ens linier bliver lange og slanke. Jeg har samlet nogle billeder til jer, så I kan se forskellen. Disse billeder her, har jeg taget inden jeg gik ud af døren, for lige at tjekke hvordan jeg så bedst ud i den kjole jeg nu havde på. Der er jo stor forskel på hvordan kjolen sidder, så det handler om at prøve sig frem. Det kan godt være du ser flot ud i spejlet, men tag et billede af dig selv, så du ved hvordan det egentlig ser ud på foto. Tag ikke kun ét, tag mange, og giv dig tid. Øvelse gør mester, og du bliver altså glad for det når du ser billederne bagefter. Når man står der og skal ha’ taget et billede af nogen, så er det let at blive usikker, fordi man ikke kan lide at stille sig an, og måske heller ikke lige ved hvordan. Nu skriver jeg “man”, for jeg er jo en værre skabetrold, når jeg ser et kamera 🙂 Hvis du er tryg i din posering, og har øvet den, så er du mere sikker når billedet bliver taget, og det ses ydeligt.

Frem med hoften, skuldrede tilbage, ret barmen op og strit med benet. Se lige forskellen!

image

Ved denne kjole skulle jeg virkelig føle den, på den måde, at hvis ikke jeg fik den starammet ud i stoffet, så den slasket ud. Inden under ser det sikkert underligt ud, at jeg stritter meget med benene, men se lige en forskel det gør, lige at vrikke hoften og strække benet så kjolen får facon. Hvis ikke jeg havde øvet mig hjemmefra, ville jeg ikke ane hvordan jeg skulle stå i denne smukke kjole.

image

Nu er det ikke for at være tarvelig overfor min skønne og smukke veninde Signe. Hun er faktisk højere end jeg er, men se lige et synsbedrag det næsten er, hvordan vi står. Jeg vil tro hun knækker i både hofte og ben, hvilket gør hende kort. Hendes hage er nede, hvor min er oppe, hvilket gør jeg syner højere, når jeg strækker hals. Ikke at dette altid er godt, men lige her gør det en stor forskel. Det er bare for at vise jer, hvor lidt der egentlig skal til. Man kan også se Signes sko, hvor længden på min kjole gør man tror det er mine ben der er så lange, da men ikke ved hvor de stopper. Jeg står yderst sjældent med front mod kameraet. Jeg kan godt lide at syne smal om maven og hoften, så det handler om at få en kort vinkel dér, ved at dreje sig så man nærmest kun ser halvdelen.

image

En alm. hverdag med lidt knald på. Bare fordi det er tirsdag, kan man jo godt stille sig på den bedst mulige måde. Frem med benet, og lav det længere ved at stritte lidt med foden, så du ikke får hælen i jorden. Det gør alverden. Man kan godt se lidt dum ud, når man står der og poser. Der er ingen der ser dig, så bare giv den gas! Læn dig alt for meget tilbage og overdriv dine stillinger, så lærer du din krop og dig outfit at kende, og hvad der ser pænest ud. Billederne på din telefon kan jo slettes igen, men dem fra din fasters fødselsdag eller venindes bryllup vil du se igen og igen, og ærgre dig, hvis ikke du øvede dig.

image

 

Pssssst!!! HUSK du kan stemme på mig til Blogprisen HER

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 22.28.52

Næste indlæg

CrossFit: Bare kald mig G.I. Jane + konkurrence til jer!