Update på den magelige "udekat" Ginger

Søndagstilbud: Bog, olieshots + proteinpulver!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFordi jeg selv har lagt mig lidt i selen, og skal ha smidt noget “feriehygge”, har jeg lavet et søndagstilbud til jer inde på Maschavangshop.dk

Jeg giver jer min bog, et valgfrit sæt olie + aronia, samt en valgfri variant Linuspro proteinpulver.

Det hele har en værdi af 896 kr., men I får det til 750 kr. i dag, ved brug af rabatkoden: MASCHA_PAKKEN

Det her sæt, er det jeg bruger når jeg skal igang. Det er naturligvis min egen bog Kom i gang med Mascha Vang, som mange har tabt sig 4-6 kg med, på bare 4 uger. Jeg mødte en den anden dag, der havde kørt den i to mdr. og tabt 10 kg! Det har jeg dog ikke brug for, jeg skal lige af med 2 kg.

Olierne må I næsten snart kende, ellers kan I læse en masse om dem her. Selv tager jeg W og N, men er man en familie kan man sagtens dele O olien. Forskellen på A og N er bare at A er sødet med lidt æblesaft, men N er lidt kraftigere (jeg kan ikke hjælpe jer med hvilken I skal tage, det bestemmer man selv. ALLE svar findes i tdligere indlæg 🙂 )

I FINDER OLIE, ARONIA OG BOG HER

Når man motionerer og træner, kan man med fordel bruge proteinpulver. Det er rigtig godt for retitution, og for at få proteiner på en kalorielet måde. Jeg junglerer selv lidt rundt i de forskellige smagsvarianter, men I kan selv vælge en smag i tilbuddet.

I FINDER LINUSPRO WHEY100 PROTEINPULVER HER 

Tip: Hvis I går i gang medbogen, kan jeg anbefale at man melder sig ind i Facebookgruppen “Lækker går med stram mås“, der har ca. 7000 medlemmer der hjælper og støtter hinanden, og giver en masse tips.

Mascha Vang - Fotograf Anja Ekstrøm_

Næste indlæg

Update på den magelige "udekat" Ginger