OMG OMG OMG!!!

Jeg er blevet sagsøgt, og skal i retten!

imageJeg har haft lyst til at fortælle om dette i noget tid, men hver gang jeg har sat mig for at skrive det, har jeg fået så ondt i maven at jeg har haft svært ved at formulere mig.

Jeg er blevet sagsøgt, og skal i retten på fredag!

Sagen er den, at Hollie Nolia har sin egen tøjkollektion, som jo er opkaldt efter hende. Altså hendes navn, som er ret unikt, som som jeg selv fik godkendt som pigenavn – og i øvrigt varemærkeregistreret, ligesom mit eget navn er. Hollie Nolia er jo gået hen og blevet hendes eget varemærke, kan man sige.

Som ganske lille får hun sin egen webshop, hvor vi sælger sutteflasker og tilbehør, og hun bliver derefter ansigt på egen børnetøjskollektion i eget navn. Det går godt, vel nok egentlig alt for godt, må nogen tænke. Det danske børnetøjsmærke Holly’s, der hovedsageligt laver babytøj med firkløvere på, mener ikke at jeg har ret til at bruge min datters navn som varemærke, da det kan forveksles med deres brand (!!!). De vil derfor nu møde mig/os i retten på fredag, så de kan tvinge det igennem, at jeg ikke længere må bruge min datters navn – MIN DATTERS NAVN!

Jeg må overhovedet ikke anvende hendes navn på nogen måde, i forbindelse med markedsføring, salg, salg af egne varer, import/eksport i Danmark og EU, som hverken navn eller figurmærke, og jeg må ikke engang have en hjemmeside eller webshop der hedder Hollienolia.dk. Hvis de kunne forbyde hende at hedde Hollie Nolia, gjorde de sikkert også det… Medmindre jeg betaler en mindre formue for at bruge min egen datters navn. Det er hvert fald tilfældet, når de ellers sagsøger folk. Men det er da også smart, på den måde kan de både malke mig for penge, samt få medieomtale på deres brand. Al omtale er åbenbart god omtale, hvis man ikke er bleg for den slags.

Nu skriver jeg at det er mig de sagsøger, men i virkeligheden går det jo ud over Hollie Nolia, da det er hende der tjener på brandet – og ikke mig. Det er hendes identitet, ikke min. Det betyder også, at når pressen snager i mine regnskaber, så indgår der ikke økonomi herfra, det går direkte til Hollie Nolia selv. De vil simpelthen fratage hende, at markedsføre sig selv fremover. Hun ville ikke engang kunne have en side der hedder Hollienolia.dk, hvis hun engang ønsker det. Jeg kan slet ikke beskrive min foragtelse overfor mærket Holly’s efter dette søgsmål.

Jeg kan forstå hvis det hed Hollie eller Hollie’s, men det hedder Hollie Nolia, og er baseret på en person af samme navn. Ikke bare et tilfældigt opfundet navn til et nyt brand, men min datters oprindelige fødenavn, som er blevet anvendt offenligt siden hendes fødsel og dåb.

Jeg er mildest talt rystet. Hvordan kan nogen dog forveksle nogle grønne firkløvere ved navn Holly’s, med glad personligt tøj ved navn Hollie Nolia? Hun er hendes eget brand, og jeg nægter at tro nogen kan forveksle de to ting. Jeg kan garantere jer for, at der aldrig bliver en firkløver at finde i vores kollektion, og fra nu af håber jeg mildest talt at den bringer dem alt andet end held, ovenpå sådan et tåbeligt og grisk søgsmål.

Jeg kommer aldrig mere til at støtte noget som helst der omfatter noget der er i berøring med Holly’s. Mor er ikke sur, mor er RASENDE, og meget, meget, meget ked af det, på især Hollie Nolias vegne.

Her ser i HOLLY’S…

image

Og her HOLLIE NOLIA…

image

 

 

Næste indlæg

OMG OMG OMG!!!